Wpis z mikrobloga

@Wydraaa555: Zapowiada się ciekawie, ale nic nie wyjaśnił. Ciekawi mnie też kwestia tego bloku na kanale, że od tak ktoś może pozgłaszać i nie dość, że usuną Ci filmik to jeszcze dadzą blokadę kanału, ale nie znam się na YT. Druga sprawa - też wprost nie zaprzeczył "to nie ja byłem na filmiku", więc albo czeka żeby odnieść się do tego w filmie, albo faktycznie to był on i troszkę
  • Odpowiedz
@JakKompocikToTylkoTruskawkowy: wydaje mi sie ze po zdjęciu filmu z automatu masz "bana" na zasadzie ze jak zdejmą Ci drugi jakikolwiek film to łapiesz strike'a
Co nie zmienia faktu ze po takim czasie liczyłem na bardziej stanowcze stwierdzenia.
Juz gdzieś sie pojawiały tematy ze to mieszkanie jest tylko pod nagrywki i to niejako potwierdził.
Ale irytują mnie takie pół prawdy nie wiem co za szachy 5d
  • Odpowiedz
@JakKompocikToTylkoTruskawkowy: Grande ogólnie ma tutaj rację w pewnej kwestii. Ta cała ''walka'' z 60-tkami i walka z systemem to dla Bonusa jedynie maszynka marketingowa do zarabiania pieniędzy a Bonus stoi gdzieś w środku między celebrytami i ulicą próbując ciągnąć z obu źródeł.
  • Odpowiedz