Wpis z mikrobloga

@nieudacznikkk: to sobie sam dopowiadasz. Ja po prostu przedstawiam tu swoje życie i niczego nie ukrywam. Dzielę się w większości złymi rzeczami i dodatkowo pozytywnymi i neutralnymi. Jak powiedziałem jest tu tyle fałszu właśnie dlatego jak traktowalni są ci szczerzy.
  • Odpowiedz
@nieudacznikzyciowy: aha, no ok wiadomo przegryw jeżdżący kilkudziesięcioma tonami bez żadnych obaw itd
prawdziwy przegryw z ciebie wiadomo, bo taki nienawistniki jak ja to nawet prawa jazdy na samochód nie mamy a to jest dopiero prawdziwy wygryw

wez już już s--------j, nie jesteś przegrywem tylko mordy nie masz do nikogo odezwać
  • Odpowiedz
@nieudacznikkk: o no i dalej sobie dopowiadasz jaki jestem. Byłem totalnie osrany jak pierwszy raz jechałem sam. Większość oskich i Julek też jest osrana na myśl o jeździe tirem w większości jest to strach paraliżujący który sprawia że nie byliby w stanie tego zrobić tak jak ty. Rozumiem że są przegrywami według ciebie?
  • Odpowiedz
@nieudacznikzyciowy: tu nie chodzi o pieniądze, tu chodzi o możliwość zarabiania pieniędzy ale ty nadal jesteś za tępy oski by to zrozumieć i dla ciebie pieniądze to jedyny wyznacznik dla tego się nimi chwalisz na tagu dla osób niepełnosprawnych
  • Odpowiedz
@nieudacznikkk: jakbym uważał to za wyznacznik sukcesu to by mnie na tagu nie było. Znowu robisz projekcje z chwaleniem się.

Cały czas wygląda to tak że uważasz że jestem oski bo mam możliwość zarabiania 8k co czyni cie książkowym materialistą. Sukces, radość = możliwość zarabiania pieniędzy. Dokładnie to teraz napisałeś.
  • Odpowiedz