Ciężko jest zrozumieć ludzi, którzy mając dowody na złodziejstwo pisowców i to na dużą skalę, ale pomimo tego oni woleliby znowu ich rządy mieć XDDD no jak to Ile to trzeba mieć iq? 75? Co ci ludzie mają w głowie xD za cholerę nie jestem w stanie zrozumieć tego To tak jakby ktoś cię okradł, a ty go później zapraszasz do domu
Ja rozumiem, że rządy Tuska nie są idealne, ale no żeby jako alternatywę dawać ludzi, którzy powinni być na śmietniku historii i w więzieniach, to trzeba być jakimś totalnym debilem Ta partia powinna mieć maks 1% w każdym sondażu Wyhodowali sobie bezmyślne zombie, które każdą ich aferę przyjmują na klatę Smutne jest jeszcze to, że kościół katolicki w takim stopniu ma sztamę z nimi W takim radio Maryja matecki co chwilę jest gościem
@Lexi20: ludzie nie głosowali na Tuska głosowali na PL2050 i PSL, dostali Tuska w pakiecie, który przerżnął wybory w 2023, a Trzecia Droga zdradziła wyborców dając mu władzę Teraz się zastanawiają i rżną głupa, "ale co się stało?" notując 1% w sondażach xD
@BaviDamek: na pewno się coś znajdzie, jakieś mniejsze zło. A jak nie, to po co wgl iść na wybory? Głosować na kogoś kto później tylko kasę zbiera? Taki Mejza np. Przecież on nic tam nie robi. Kompletnie NIC. Jedynie pije sobie z mateckim i innymi, a jedyne jego wystąpienie to było tłumaczenie się z tej libacji xd
Ja wiem, że PO jest beznadziejna w rozliczaniu takich mateckich. Ale co z
@Lexi20: To jest mentalność nabyta w PRL-u. Wtedy jak ktoś kradł państwowe, zakładowe nikt nie uważał go za złodziej tylko sprytnego człowieka. Z opowieści wiem że cement na budowę domu w który mieszkał został pozyskany w ten sposób że facet pracujący na betoniarni załadował wywrotkę cementu, czyli ukradł, i jeździł po znajomych i go sprzedawał. Ktoś inny ukradł z innego zakładu worki foliowe i sprzedał je klientom tego od cementu.
@BaviDamek: a ci wyborcy zamiast na ko głosowali na 3 drogę. Właśnie po to ,zeby pogonić pisowców. Dlatego obecnie mają tak niskie poparcie bo wyborcy ko nie beda na nich już głosować.
Ile to trzeba mieć iq? 75? Co ci ludzie mają w głowie xD
@Lexi20: Niewiele. Zdradzę ci sekret, IQ działa tak że połowa społeczeństwa ma poniżej 100 ( ͡°͜ʖ͡°) Wystarczy pogadać z jakimiś na magazynie, albo jeszcze lepiej na bezrobociu i wiele się człowiekowi wyjaśnia
Ile to trzeba mieć iq? 75? Co ci ludzie mają w głowie xD za cholerę nie jestem w stanie zrozumieć tego
To tak jakby ktoś cię okradł, a ty go później zapraszasz do domu
Ja rozumiem, że rządy Tuska nie są idealne, ale no żeby jako alternatywę dawać ludzi, którzy powinni być na śmietniku historii i w więzieniach, to trzeba być jakimś totalnym debilem
Ta partia powinna mieć maks 1% w każdym sondażu
Wyhodowali sobie bezmyślne zombie, które każdą ich aferę przyjmują na klatę
Smutne jest jeszcze to, że kościół katolicki w takim stopniu ma sztamę z nimi
W takim radio Maryja matecki co chwilę jest gościem
#polityka #bekazprawakow #bekazpisu
@Lexi20: no i masz po dniówce kolego, zawiadomię kogo trzeba
głosowali na PL2050 i PSL, dostali Tuska w pakiecie, który przerżnął wybory w 2023, a Trzecia Droga zdradziła wyborców dając mu władzę
Teraz się zastanawiają i rżną głupa, "ale co się stało?" notując 1% w sondażach xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja wiem, że PO jest beznadziejna w rozliczaniu takich mateckich. Ale co z
@BaviDamek: Masz na myśli kaczyńskiego, glapińskiego i im podobnych?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fundacja_Prasowa_%E2%80%9ESolidarno%C5%9B%C4%87%E2%80%9D
@BaviDamek: a na wegry to sobie pisowcy turystycznie pojechali? XD a ulaskawienia dudy to co? Juz z pisowskiego lba wylecialo? co ty pierdzielisz
@luke-mat: Bzdura. Mnóstwo ludzi zagłosowało na Trzecią Drogę na apel Tuska. Bez jego apelu Trzeciej Drodze groził wynik pod progiem wyborczym. Wtedy KO mogło by nie mieć koalicjanta i byłoby dużo zmarnowanych głosów
przeciwników PiS.
https://www.wprost.pl/polityka/wybory-parlamentarne-2023/11423356/tusk-z-goracym-apelem-do-wyborcow-trzeciej-drogi-nie-zawahajcie-sie-ani-chwili.html
@BaviDamek: wszelkie wskazniki gospodarcze mowia co innego. Ale fakty i wskazniki to lewackie sa. Przyglupy wierza w kwieciste slowa bez pokrycia
@Lexi20: Niewiele. Zdradzę ci sekret, IQ działa tak że połowa społeczeństwa ma poniżej 100 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy pogadać z jakimiś na magazynie, albo jeszcze lepiej na bezrobociu i wiele się człowiekowi wyjaśnia
@BaviDamek: jak narazie to tylko tuskowi udalo sie osiagnac deflacje,