Aktywne Wpisy

Qurvinox +356
W całym tym społeczeństwie już chyba nie chodzi o przekraczanie prędkości, palenie na balkonach czy trzymanie szczekających psów w mieszkaniach. Tylko bezczelność ludzi. Liczy się tylko ja i mój czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ

Wojciech_Skupien +299
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

#banki #pkobp #pko #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_6894
Pobierzno i co się stanie jak oleje
mam zsumowac pensję i przelewy czy liczy się tylko pensja? a co z premiami? pensję mam stałą, ale czasem wpływa premia wyższa niż pensja, czasem nie ma żadnej premii
@Vadzior: mogą ci wprowadzić różne ograniczenia na konto z wypowiedzeniem umowy włącznie.
@Vadzior: każdy dostaje "w swoim" czasie, kiedy algorytm banku uzna, że jest coś nietypowego w twoich transakcjach i wymaga to aktualizacji wiedzy o kliencie
tylko no ciężko coś zadeklarować, mam mniej więcej stałą pensję, ale nieregularnie wpadają premie, no i co z przelewami od znajomych
Ja też to wypełniałem (chyba w grudniu) w PKO. Wybierz to co stanowi największy wpływ w ciągu roku i tyle.