Aktywne Wpisy

Sharazsugar +3
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://biblia-online.pl/Biblia/UwspolczesnionaBibliaGdanska/Ewangelia-Jana/1/1
#epstein #biblia #wojna #swiat #wojna #usa #izrael #bog #jezuschrystus
źródło: 2026-02-09 10_23_19-Uwspółcześniona Biblia Gdańska - Ewangelia Jana - Rozdział_ 3
PobierzMateusza 25, 46: „I pójdą ci [niesprawiedliwi] na wieczną karę, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego”.
2 Koryntian 5, 10: „Wszyscy bowiem musimy stanąć przed trybunałem Chrystusa, aby każdy otrzymał zapłatę za uczynki dokonane w ciele, złe lub dobre”
Te dzieci będą miały swoją nagrodę. Ich oprawcy też otrzymają zapłatę.
@IlikeTrains To ostatnie stwierdzenie (o nagrodzie i karze) jest okrutne. Dla mnie to moralizowanie zła, którego
@markov90: Maria też była z rodu Dawida.