Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

Umeraczyk +71
Takie na śmietniku znalazłem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: eff6d552ca7243c98c6ddac2ef764d32
Pobierz

źródło: obraz
PobierzxD
W pewnej wiosce mieszkał sobie gospodarz, który miał kurnik. Co noc do tego kurnika przychodził sprytny lisek i pożerał jedną kurę albo koguta, zależy na co miał chrapkę. I tak to trwało miesiącami, aż pewnego dnia gospodarz schwytał liska i zapytał:
- Czy to ty wyjadasz stopniowo mój drób?
Na co sprytny lisek odpowiedział:
- Nie!
A tak naprawdę to był on.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
- Chcę do mafii.
A Don jej na to:
- Nie ma żadnej mafii.
To poszła kura do doradcy Dona, Consiliera Pietro i mówi:
- Chce
- Epstein nie był agentem, bo zaprzeczyli temu oficjele.
- Epstein jeśli był agentem to nieudolnym, bo zostawił mnóstwo śladów.
- Epstein nie zostawił żadnych śladów, że był agentem :)
"Historia Stanów Zjednoczonych jest pełna przykładów tajnych informacji, które wypłynęły w odtajnionych dokumentach, materiałach sądowych, przeciekach dyplomatycznych i raportach komisji wywiadu. A jednak mimo wielokrotnych dochodzeń w sprawie Epsteina prowadzonych przez FBI, Departament Sprawiedliwości i inne
źródło: image
Pobierz