Wpis z mikrobloga

@ExitMan: k---a jakby mój różowy był mega znany i rozpoznawalny tak jak robert to nie wrzucił bym zdjęcia, w którym w tle jest obca baba, nawet totalnie mi nie znana..
  • Odpowiedz
@ExitMan: smutne że jego sukces spowodował u niej aż takie kompleksy. Tym smutniejsze że była z nim jeszcze jak grał w byle jakim klubie więc nikt nie zarzuci że się doczepiła.
  • Odpowiedz
  • 11
Ona powinna iść do jakiegoś prawdziwego specjalisty, a nie koleżanki psycholoszki bo tam jest coś ostro nie tak pod kopułą

@Kiedys_Mialem_Fejm: Takiej osobie nie zapłaci. Życie uczy, że lepiej mówić "to co szef chce usłyszeć" niż prawdę.
  • Odpowiedz
  • 6
Zabawne, że chłop jest gigachadem top piłkarzem i jest w jakimś ułamku ludzkości jeśli chodzi o osiągnięcia życiowe, a w zamian dostaje to xD

@Kiedys_Mialem_Fejm: To nie jest zabawne, to jest smutne. (,)
  • Odpowiedz
jakby mój różowy był mega znany i rozpoznawalny tak jak robert to nie wrzucił bym zdjęcia

@Y3ll0w69: wejdz na Insta i pooglądaj sobie profile dziewczyn i żon piłkarzy. Lewandowska jest w tej bardziej skromnej połowie :)
  • Odpowiedz
@Anakee: nie korzystam już z IG, więc proszę mi powiedz, czy też wstawiają zdjęcia z obcymi typami w samych bokserkach?
Dla mnie wstawienie zdjęcia w stroju kąpielowym (bo domyślam się, że o takie chodzi) dla atencji nie jest niczym złym, mój ukochany różowy tego nie robi, ale jakby robił to nie miał bym nic przeciwko. Niech zazdroszczą( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie korzystam już z IG, więc proszę mi powiedz, czy też wstawiają zdjęcia z obcymi typami w samych bokserkach?

@Y3ll0w69: wrzucają. dodatkowo zdjęcia z sesji w bieliźnie, a czasem zakryte topless. Bikini zakrywa za dużo. Nawet małe.
Wrzucały by więcej, ale regulamin IG zabrania sutków.
  • Odpowiedz