Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: ale tak na powaznie, to ta gowno apka nie pokazuje wszystkich mandatow ktore masz. Zostalem skuty w kajdany i doprowadzony do aresztu po rytunowej kontroli, gdyz jakas k---a sedzina zasadzila mi 8 dni aresztu w zamian za nie zaplacony mandat w wysokosci 800 zl XD teraz sie z tego smieje, ale nigdy wczesniej kajdanek na sobie nie mialem, a tu pies trakjtuje cie jak kryminaliste, w-------a do celi z
  • Odpowiedz
stalinowi

@brednyk: a ten program od potów to co rok nie ma aktualizacji? jak takim rozliczałam 3 lata temu to musiałam nowego adobeb readera wgrywac i costam jeszcze żeby nowa wersja działa choc stare pity pamiętał.
  • Odpowiedz
@brednyk: ja, już nie pamiętam skąd bralam ten program, tzn aktualizacja tak alw najnowsze Adobe reader musiał być i coś jeszcze. gotowe programy z gazet mialy na sztywno wprowadzony 1% na konkretną fundację. od 2 lat właściwie tylko się potwierdza pita, ale żeby to zrobić online trxeba mieć kwotę przychodu z poprzedniego, jako dodatkowe uwierzytelnienie. tak ze i tak trzeba sobie pobierać potwierdzenie odbioru i przynajmniej w Excelu mieć ściągawke
  • Odpowiedz