@Tomm23: gdyby ta dziewczyna była chudsza i nie wyglądała jak otyły gimnazjalista, to w pierwszy dzień jej bezdomności znalazłaby wybawiciela. A na chłopów to wiadomo, nawet pies nie splunie
co ty roisz to jest mało xD ważyłam około 50. kg większość mojego życia, teraz stara d--a hier, to może pare kilo więcej i na 22 lvlu byłam przez 5 miesięcy bezdomna a na 24 lvl przez ponad 3 miesiące i do końca tego miesiąca niestety znów idę na bezdomkę nie było żadnych wybawicieli, normalnie tak jak i chłop bezdomny trzeba było uważać żeby cie nie opi**dolili ze skromnego
Postaram się wstawić linka gdzieś. Spokojnie trwa tylko 5 minut.
Myślę, że każdy NEET powinien zobaczyć ten filmik, wiele się od nich nie różnimy.
https://youtu.be/AoIAcBjRg8g?si=EbN3E15QuWpZYV4Z
#neet #przegryw
co ty roisz to jest mało xD
ważyłam około 50. kg większość mojego życia, teraz stara d--a hier, to może pare kilo więcej i na 22 lvlu byłam przez 5 miesięcy bezdomna a na 24 lvl przez ponad 3 miesiące i do końca tego miesiąca niestety znów idę na bezdomkę
nie było żadnych wybawicieli, normalnie tak jak i chłop bezdomny trzeba było uważać żeby cie nie opi**dolili ze skromnego
zuch chłopak jesteś, szanuje, wytrąciłeś b--ń z rąk polemizujących ze mną na pv wykopków 💪