Wpis z mikrobloga

@elo_kebab: tylko taka relacja jaką opisałeś, to dotyczy tylko 185cm+, htn+. Przecież takiego normika to chyba nigdy tak kobieta nie traktowała, tym bardziej jakiegoś sub4. Jeśli nie jesteś chadem, kawalerstwo to lepsza opcja
  • Odpowiedz
  • 0
@omega33: wszystko kwestia tego czy o siebie dbasz. 185cm nie sprawi magicznie, że zarobisz te min 10-15 tysięcy netto, wzrost za ciebie nie przeczyta ciekawych książek i będzie miał ciekawych zainterresowań a to podstawa by kogoś oczarować

185cm, Siłka i higienia to za mało
  • Odpowiedz
@elo_kebab:

A są wyjątki, jak miałeś przeprawę z kobietą która w końcu urządza ci piekło za życia, to dostajesz totalnego babowstrętu na wiele lat. Był tu nawet jeden wykopek, co pisał, że jego kolega dostał takiej awersji na baby, że kupił sobie chińskiego robota do keksu, bo dymać się chciało, ale nie zdzierżył damskiego towarzystwa. Ciekawe co u niego.
  • Odpowiedz
  • 6
@Kryskamatyska: emocje to bzdura jakichś pilarzy. Dziwne że pracuje w IT więc jestem sztywniakiem a jakiegoś problemu z kobietami nie miałem nigdy. Gadam zazwyczaj o nudnych rzeczach czyli praca, studia, podróże, marzenia, plany, trochę o treningu, diecie, bieganiu, tańcu czy inwestowaniu.

Raczej bym powiedział przeciwnie. Ja każdą kobietę traktuje jak dobrą koleżankę którą znam wiele lat. Więc nie ma jakichś emocji, trochę śmiechu i żartów, tyle. Spotkanie jak z ziomkiem
  • Odpowiedz
@Krzych1921: pasje to są wisienką na torcie, a nie podstawą zainteresowania. Oczywiście, że warto je mieć, ale nie oszukujcie się, że one sprawią, że kobieta bedzie wami zainteresowana tylko dlatego, że macie hobby
  • Odpowiedz
@elo_kebab: To jakieś nieporozumienie, bo nie miałem na myśli nic z tego, co napisałeś.

Mnie chodziło o coś prostszego – samo słuchanie kobiet (tego, co mają do powiedzenia) jest dla nich atrakcyjne. To opieka emocjonalna. Coś ważniejszego niż 185cm i inne bzdury z tiktoka.

No ale większość ludzi teraz żyje Internetem zamiast własnym życiem, więc tego nie kumają.
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: bzdura, przywiązaniem emocjonalnym to można jedynie wylądować we friendzone i mówię to z autopsji, jak się kobiecie podobasz to kolejność powinna być kochanek -> przyjaciel, nigdy odwrotnie
  • Odpowiedz
@elo_kebab: masz trochę racji, ale to co napisałeś to perfekcyjny opis idealnego dnia, bez żadnych problemów, żadnych nieporozumień. Dobrze wiemy (mam nadzieję, że Ty też), że są takie związki, takie chwile, takie niepewności i zmartwienia, że poczuwasz ulgę, gdy zostajesz sam.
Poza tym no offense, ale j---e trochę mitomaństwem i radami dla przegrywów typu "weź się za siebie bro, wygląd nie ma znaczenia", i nie, nie wystarczy czasem popracować nad
  • Odpowiedz