Wpis z mikrobloga

@Pralko-suszarka: no i tak jest własnie najlepiej, gdy się poznaje przy okazji, a nie jakieś kurde strategie, czytanie forów, pua, seduction, redpill, bnlackpill potem instalacja aplikacji, konsultowanie z chatemgpt czy rizz wejdzie czy nie itp.

Mnie to się odechciewa pisania po 1 dniu z każdą dziewczyną poznaną na tych appkach pieprzonych xD A jeszcze najgorsze są takie, które cały dzień siedzą na telefonie i się denerwują jak się nie odpisze
  • Odpowiedz
Mój znajomy z pracy poznał swoją obercną narzeczoną w....poprzedniej pracy. Ot tak zrespiła się w pracy i pracowałą z nim przy jednym biurku.

@Pralko-suszarka: praca zbliża ludzi, dlatego wcale mnie to nie dziwi. Moja koleżanka z pracy prawie miała romans ze swoim teamleaderem, nawet mi pokazała kiedyś screeny jak z nim pisała, i moim zdaniem to był sexting tylko bez nudesów xd
Najlepsze, że zarówno ona miała wtedy chłopaka, a
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: pamietaj ze 99% historii ktore ktos ci opowiada, a ze znajomosci do tej pory zadna taka cecha nie wyszla - to najczęściej masz do czynienia z farmazoniarzem ktory wlasnie dal swojej fantazji poplynac
  • Odpowiedz
może przegapiłeś swoje przeznaczenie, bo zwracałeś uwagę tylko na... kobiety?

@TiREX: nope. Nigdy żadnego ziomka nie poznałem który by mnie jakoś pośrednio „pomógł” czy miał na mnie inny pozytywny wpływ. Ja na ludzi zawsze byłem otwarty jak i ogólnie na nowe kontakty, nie tylko na kobiety.

pamietaj ze 99% historii ktore ktos ci opowiada, a ze znajomosci do tej pory zadna taka cecha nie wyszla - to najczęściej masz do
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Stary, twoja reakcja na głupi żart @TiREX to jest odpowiedź na twoje pytania o"'klątwę" xD

Ludzie "zrespieni w pracy" zazwyczaj najpierw żartują, łapią luz i flow. Ty na żart reagujesz spięciem pośladów i teatralnym "zachowaj dla siebie".

Ciebie nie blokuje żaden Matrix, tylko to, że masz vibe urzędnika KAS podczas kontroli. Laskiwy wyczuwają ten brak luzu na kilometr i dlatego nic się nie "respi" (XD). Zluzuj gumę, nie
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: Boże XD po pierwsze nie zareagowałem spinając poślady tylko ty tak to sobie zinterpretowałeś. Druga sprawa, wykop jest miejscem wyładowania mojej frustracji, przerzucanie mojego zachowania stąd na relacje irl to twoja gruba odklejka i podpinanie jakieś swojej narracji na mnie. W ogóle zauważyłem że to częste tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) a już pomijam kwestię że mylisz przyczynę ze skutkiem, bo to już w ogóle dramat twojego rozumowania
  • Odpowiedz
X-D nawet gdyby to była prawda w jakimkolwiek stopniu, to co ma taki charakter do nie respiacych się lasek??

@Pralko-suszarka: trochę racji masz, ale nie znasz całego podłoża, nie wiem w jak dużym mieście mieszkasz, ale czasem ludzie się znają chociażby z widzenia, ja w swoim mieście rodzinnym w liceum miałem łatwiej z Poznaniem lasek bo ja je kojarzyłem i one mnie, choć nie robiłem jakiś nadzwyczajnych rzeczy

Druga sprawa
  • Odpowiedz
ludzie się znają chociażby z widzenia

@razdwatrzy55: nie jest to możliwe w moim przypadku.

Druga sprawa możesz trafić w pracy na dynamiczniakow którzy takie laski przechwycą

Wiem ale nigdy nie byłem nawet świadkiem by jakiś typ związał się z jakąś laską którą znam, jedynie słyszałem o takich rzeczach. Tak czy inaczej, jedyne laski jakie poznawałem w pracy były już zajęte, więc nie miałem jak znaleźć jakiegoś punktu zaczepienia
  • Odpowiedz