Aktywne Wpisy

Kerigun +17
Jest prawie trzecia w nocy i tak sobie rozmyślam jakie to dziwne uczucie jak ktoś bliski Ci umiera, jak pojawia się pustka, była osoba i zaraz jej nie będzie. Jakie życie jest dziwne.

Marek_Tempe +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tytuł:
Księżycowy kotAutor:
Andrzej CzubaGatunek:
bajkiOcena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
9788395469886Wydawnictwo:
PrlForma książki:
audiobookNa wstępie muszę przyznać, że nie mogę w należyty sposób ocenić tej książki, bo nie mam dzieci, a jednak najlepiej byłoby bajkę dla dzieci oceniać na podstawie tego, jak dzieciom się podoba.
Na sam początek jedna rzecz, która jest dość irytująca - nie wiem, czy to wina apki ebookpoint, czy audiobook został wydany z takim błędem, ale po zakończeniu pierwszego rozdziału, jako "drugi" nagrany jest rozdział dziesiąty i leci aż do końca książki, po czym dopiero mamy rozdziały 3-9. Trzeba więc po zakończeniu rozdziału pierwszego ręcznie odpalić sobie rozdział drugi, a po zakończeniu dziewiątego ręcznie odpalić dziesiąty, inaczej się pogubimy. A jak z samą treścią książki? Dla mnie było ok, ciężko coś więcej mi powiedzieć. Na plus Anna Cieślak jako lektorka, jej głos zdecydowanie tu pasował, a ponadto od razu ją rozpoznałem, gdyż grała jako Ellie w grze "The Last of Us" ;)
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #dwanascieksiazek #czytelniczebingo #bajkibookmeter
źródło: 971231-352x500
Pobierzźródło: BINGO_3
Pobierz