Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Fajnie się słucha tych co wiedzą lepiej co powinno być powiedziane w wywiadzie

@JK74: fajnie się słucha, tylko śmiałków do świecenia japą w mediach brak. Wszystkie chęci dania po łapkach rudemu kończyły się na pisaniu komentarzy albo maksymalnie na kasowaniu kanału (kiedy rudy tupnie nóżką).

Olgierdano jest wart każdej wydanej złotówki, którą dostaje w donejtach i ciężko z tym dyskutować. Nikt za darmo nie będzie biegał po komisariatach, sądach czy
  • Odpowiedz
@JK74: Człowieku, po pierwsze, niczego nie reprezentuję, a jakbym to robił, to na logikę, że zmieniłbym podejście do np. takiego internetu, tagu, nie będąc dość otwartym na dane kwestie.

Tak czy siak, jak cię boli kwestia tego cewnika, rzucona luźno na strimie, gdzie sobie "rozmawiałem" z WSW, nic oficjalnego xD

Tak czy siak, się rozpisałeś, a napier---łeś takich głupot a dwa, gdzie są na mnie brudy, jakieś kwestie moralności? Jakoś
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@ThiZ: Nie jesteś złym człowiekiem. Jesteś po prostu chory. A tekst o wnuczku dotyczył pomówień jakie Twój kolega rozpisywał o wnuczkach Piotra i Pawła Twój kolega, z którym miziasz się teraz na wykopie, a potem bez cienia wstydu rozmawiasz z Piotrem lub Pawłem. Jesteś po prostu obrzydliwym atencjuszem.
  • Odpowiedz