Aktywne Wpisy

l3gend +130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +13
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

Portfel inwestycyjny to 40% akcje (najwięcej energetyka + healtcare), 60% ETFy na obligi (TBSP, TLT) + lokata w banku.
Chcę przejść w większą defensywkę, ale bez ruszania pozycji na akcjach.
I teraz tak: albo oszczędności zasilają lokatę, albo ETF na obligi TBSP (chyba że znacie inny, w miarę bezpieczny)
#gielda
@pepedros Rozkminiałem nad tym, ale wydaje mi się że w realiach spadających stóp procentowych i niskiej inflacji TBSP jest po prostu lepsze.