Wpis z mikrobloga

Pytanko czy warto kupić ps5 slim za 1150 zł z 2 padami używana jeśli posiadam ps4 pro i Xbox Series X do nowych gier? Myślę czy wogóle jest sens zawracać sobie głowę czy poczekać już na ps6.. Nowe gry mogę ogrywać na Series x a większość exów ps mam już ograne na ps4 pro. Co myślicie? #konsole #xbox #ps4 #ps4pro #ps5 #gry #pytanie #sony #playstation4 #playstation5
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@needer: Sony nie ma i nie bedzie miec gier, dlatego nie ma co czekać na PS6. Na Twoim miejscu pozbylbym sie tez tego prosiaka i xbox i skupił tylko na jednej konsoli.
  • Odpowiedz
  • 1
@daeun: szkoda mi się pozbyć xboxa bo mam mnóstwo gier na płytach i sporo też cyfrowek. Na ps4 mam z 8 płyt i z 3 cyfry. Xbox czeka spokojnie na premierę GTA 6 . Nie wiem właściwie czy to ps5 mi potrzebne co czegoś jedynie spidermana 2 bym mógł ograć co nie mogę teraz na ps4
  • Odpowiedz
@needer: Ja sprzedałem Xbox series S oraz ps4 i kupiłem ps5 za 1500 zł, myślę że nie ma sensu trzymać xboxa bo i tak gierki od Microsoftu wpadają na ps5, zakładając tureckie psn masz gry za grosze
  • Odpowiedz
@needer: ja sie pozbylem juz xboxa przez te podwyzki GPU. Zostawilem ps5 fat. Teraz poza Returnalem wlasciwie w nic nie gram. Jedyną grą na jaką czekam jest Saros
  • Odpowiedz
@needer: obecnie gry na xboxa są coraz tańsze, bo coraz mniej ludzi kupuje fizyki od microsoftu. Druga rzecz, że microsoft drugą pod rząd generacje przegrał (generacji z 360 nie liczę, bo mało im brakowało). Obecną w bardzo mocnym stylu, gdzie coraz więcej swoich exów oddają sony by się ratowac na rynku. Lepiej jak już to kupić sobie ps5 pro, lub nówkę slim z napędem za 1900 zł z 2 padami
  • Odpowiedz
  • 0
Koleś powiedział że sprzeda za 1000 zł, także jutro jade i ją biorę jak będzie wszystko ok a ps4 pro pójdzie na sell, fajnie jak z 400-500 dostane
  • Odpowiedz