Aktywne Wpisy

krolowa_lodu +26
Nie chcesz dzieci nie ma problemu- nie wyciągaj łapę po emeryturę. Twoje składki które obecnie płacisz pójdą na pokrycie długu państwa, który wziął się stąd że emerytury dostali ci co nic nie wpłacili do systemu. Kto jest na to gotowy? Bo to jest prawdziwy warunek KONIECZNY bezdzietności. Jeśli tak to szacun i szerokiej drogi.
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
nowszyja +243
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz
![Wielki upadek SCT. Czy STREFY CZYSTEGO TRANSPORTU znikną? [RAPORT 2026]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f8d1181eea3b48e30418ff6f39c0d8607f2989690ec87358cd6550b3e61829fa,q80.jpg)

Jeszcze karnet mi się kończył to była gadka o tym z laską z recepcji.
Powiedziałem szczerze, że niezbyt chce przedłużać. To ona "czemu niebyt?" Było widać zmieszanie i lekki śmiech na jej twarzy, chyba pierwszy raz miała do czynienia z incelem. Powiedziałem szczerze, że to nie dla mnie bo gruby jestem i mało siły, ale już nie niech będzie bo wszyscy ćwiczą. #silownia #mikrokoksy
źródło: 1000040458
Pobierz@przegro_pisarz: XD Top 1 powodów do p-----------a siłowni.
@przegro_pisarz: przynajmniej tłoku nie będzie :)
Z samopoczuciem to problem może być na przykład z odtruciem organizmu albo zupełnie inny. Może źle się odżywiasz? Za mało warzyw, błonnika za dużo mięsa wysoko przetworzonego, węglowodanów. Brakuje witamin lub jest niektórych za dużo. Bez badania raczej nie będziesz wiedział.
Na początek może podstawowe badania krwi.