Aktywne Wpisy

Markowowski +315
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +516
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

#przegryw #blackpill
źródło: IMG_7911
Pobierz@ja-jesio-ne: A jednak zakładając najgorszy scenariusz, czyli nied0j3banych starych, to lepiej dorastać w mieście.
Komentarz usunięty przez autora
@ja-jesio-ne: na wsi też nie, starzy nie mieli auta, także over
@ja-jesio-ne: a za moich nie XD
@Black_Rabbit_of_Inle: ale miałeś podwórko. U mnie za bramkę robił fragment płotu i to wystarczało. Samochód? Za moich czasów się jeździło rowerami ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie było nic nadzwyczajnego, kiedy grupka dziesięciolatków (czy ile tam się miało, kiedy robiło kartę rowerową) jechała normalnie drogą rowerami. Co więcej, nawet była taka praktyka, że jak jechała większa
- brak kobiet, bo na wsiach ich nie ma. W powiatowych niewiele
- słaba edukacja i bycie skazanym na j-----e w kołchozie za minimalną na 3 zmiany
- nie kupisz mieszkania ze względu na niskie zarobki.
Już lepiej się nie urodzić.
@Henson_: ale dlaczego? Sam mieszkam w małej miejscowości i mam syna (teraz 14 lat). Jak będzie chciał to mam już dla niego kupione mieszkanko w pobliskim wojewódzkim mieście, żeby chłopak miał wybór. Ewentualnie jak nie będzie chciał
Jak spłodzisz oskiego to będzie miał fajne pełne możliwości wszędzie i na wsi i w mieście.
Jak spłodzisz przegrywa to niezależnie od lokalizacji będzie cierpiał. Na wsi nie będzie nic miał, za to w mieście będzie opluwany przez osiedlowych sebków jak tylko wyjdzie z domu, nikt i tak nie będzie chciał zawierać z nim znajomości i zapraszać na imprezy, edukacja w szkole to bardziej walka z oprawcami, wiele aktywności wykonywanych