Wpis z mikrobloga

@adrdra: O co chodzi bo nie rozumiem xd Chłop dalej ćwiczy, ma jakieś 82-84kg i ma kaloryfer na brzuchu a Ty sugerujesz że nie ćwiczy? XD
  • Odpowiedz
@D1STR0Y: nie każdy musi w--------ć sterydy żeby mieć normalną sylwetkę chłopa xd może kiedyś tam coś kłuł dupę ale od kiedy ich oglądam (czyli jakieś 3 lata) to nie wygląda na dzika n--------------o teścia
  • Odpowiedz
ja w to nie wierzę, Ty wierzysz.

@D1STR0Y: wierzę to w siebie i nic innego. a co do jego wyglądu to wystarczy mi spojrzeć w lustro i wiem, że nie bije teścia a wyglądam bardzo podobnie do niego sprzed 3-4 lat.
  • Odpowiedz
@BezNickuOk: Warto dodać, że Pończek przyznał się do sterydów dopiero w momencie, jak do szerszego grona trafiły fotki tematu z forum ciemna strona mocy saa użytkownika o nazwie "PonczekWK" za sprawą rosnącej popularności Patryka2703.
  • Odpowiedz
@JackDanieIs: To proste i tłumaczył to chyba Kashakara - sprzedawanie odżywek nie szłoby już tak fajnie, jak ludzie mieliby wiedze, że wydawanie paru stówek za minimalną różnice nie ma sensu, skoro lepiej usiąść dupą na strzykawce. A trenerzy personalni o tym nie wspomina, bo ładniej wyglądają półroczne przemiany na anabolikach jak o nich nie wspomnisz i zbudujesz złudną nadzieje, że z 90kg chłopa z lekką nadwagą zrobisz wyżyłowaną 100kg świnie
  • Odpowiedz