Aktywne Wpisy

Gensek +1028

waro +85
Coraz ciężej sympatyzować z USA, gdy już tak bardzo zacierają się różnice między nimi, a ruskimi.
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
źródło: HCk6Y1mWwAA08Un
Pobierz

Niech no tylko zobaczą, skąd są banany, mandarynki, kawa, cukier trzcinowy i ch.. wie co jeszcze z rzeczy codziennego użytku XD
źródło: image
PobierzA tak, typowo polskie warzywa i owoce, pamietam jak u babci zbieralismy trzczine cukrowa na wakacjach #bekazwiadomokogo
Tak, tak. Importować paszę? Jak najbardziej. Taniutko i zdrowo.
Importować mięsko i żywność. Hańba, trucizna, koniec Polski! Ratujmy polskich rolników!
Ja się zapytuję, a po wuj? Ja mogę wspierać moją lokalna masarnię, jeżeli mnie stać i chcę. Ale powinien być wybór. Każdy może sobie wybrać czy wspierać polskiego rolnika,
1. mercosur
2. niemieckiego lidla, który truje Prawdziwych Poilskich Polaków z Polski argentyńskim czosnkiem maczanym w
źródło: image
PobierzMercosur jeszcze nie obowiazuje, a juz sprowadzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy pani Dorocie nie podobają się produkty z katoliockiej Argentyny, która wspierana jest przez JE Donalda Trumpa? Czy pani Dorota Kania wie jak katastrofalne skutki dla relacji polsko amerykańskich może to przynieść?
@ipkis123: @dominowiak I to akurat jest solidny przytyk, bo kontyngenty taryfowe z zerowym cłem są w przypadku żywności na mniejsze ilości (i to często kilkukrotnie) od sumy ilości importowanych w 2024 r. xD
źródło: IMG_7280
Pobierzźródło: image
Pobierz