Wpis z mikrobloga

• 48
@kicia-kocia12344543: A ty zmieniac pampersow sie nie brzydzisz ale podniesc odchody przez worek juz tak?Mysle ze jestes zwyklym frustratem ktory lub ktora za bardzo interesuje sie co lubia i chca inni.Zajmij sie raczej swoim zyciem, bo widzac twoje wylewanie zali na wykopie to masz raczej nieciekawe.
  • Odpowiedz
  • 3
@BigBang2: Jakbys potrafil uzywac mozgu to bys wywnioskowal, ze odpowiadam na komentarz kogos kto porownuje.Ale czego sie spodziewac od ynteligentnego inaczej.
  • Odpowiedz
  • 6
@meister_chlepka: A ja mam odchowane dzieci a teraz mam psiaki ktore traktuje jak czlonkow rodziny.Tak troche jak dzieci i co ci do tego?Ty pewnie nie masz dzieci,psa ani nawet kobiety patrzac na twoje komentarze.
  • Odpowiedz
@Ch4d: Spokojnie dziadku bo ci pikawa siadzie. Swoje psychiczne schorzenia możesz pozostawić sobie, nie ma potrzeby chwalić się nimi w niedzielę rano na vikopie
  • Odpowiedz
  • 3
@BenekxD12: Gdy psychol pisze o twoich psychicznych schorzeniach to wiedz ze wszystko jest ok.Takze zawrzyj tam dziure na ciasto i idz byc dalej wykopowym psycho frustratem takim jakim zawsze jestes.
  • Odpowiedz
  • 4
@conamirko: Rano?? Nie dziwie się że cieżko glowa ci pracuje.Dla mnie to południe, właśnie wrociłem z przebieżki 12km .A ty tam dalej gnij w łóżku i bierz oddechy bo rano XD
  • Odpowiedz
@meister_chlepka: no to jest dziwne, mam takich znajomych co tak gadają, mniej więcej. Po czym jak kupili sobie psa to stwierdzili, że nie jadą na wakacje bo nie mają z kim psa zostawić a hotel dla psa jest za drogi. I dopiero jak im ten pies zdechł to zaczęli gdzieś jeździć. 6 lat bez wakacji bo pies. Nie wiem czemu nie jeździli z nim, ale może dlatego, że ten pies
  • Odpowiedz
@kicia-kocia12344543: A tak w ogóle psie kupy śmierdzą bardziej niż ludzkie, co wynika z ich diety. Dużo białka, niskiej jakości mięsa tłuszczu, mało błonnika i węgli. Efektem tego jest zapach śmierci i padliny, którym przesiąka cały dom psiarza, bo raz, że pies to przynosi na łapach, a dwa, że sam wytwarza dupą gazy i rozprowadza fetor jęzorem po sierści i wszystkim. Mieszkańcy tego nie czują, bo mózg się przyzwyczaja.
  • Odpowiedz
szczanie wszedzie

@kicia-kocia12344543: a powiedz psiarzowi że jego zwierzak nie powinien szczać gdzie popadnie tylko powinien być wyprowadzany do specjalnych psich toalet albo wydzielonych miejsc to dopiero się zapowietrzy xD
  • Odpowiedz
@conamirko: Spokojnie to że wyglądasz jak na obrazku to nie koniec świata.Znajdziesz tu wielu kolegów szczególnie o podobnych zainteresowaniach czyli frustracji szczesciem innych ludzi.Wykopki nigdy nie przestaną mnie zadziwiać.
  • Odpowiedz