Wpis z mikrobloga

@fidelio-fidelio: slusznie, ze Caritas pomaga, nie dziwne, ze nie zbiera na drony ale na humanitarke i chwala im za to. Mozliwe, ze kard. Ryś zrobi w koncu dobra robote dla KK w Polsce, przywracajac KK na wlasciwe tory, oby dalekie od krajowej polityki.
@fidelio-fidelio polska orawica ma Boga na ustach, ale tylko swojego, dopoki z Toruniem idą interesy to jest to Kk, interesy sie rozjadą to i Bog zniknie
  • Odpowiedz
  • 191
@galicjanin: Ja mówiłem od początku że to chodzi o to że Braun i jego sekta stworzą swój kosciol. Który będzie jedynym prawdziwym kościołem. Coś jak w hiszpanii kosciol palmarianski który ma swojego papieża:)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_palmaria%C5%84ski

Póki co sprzedają swoje książki, breloczki z gaśnica i inne gowno ale wejdą na wyższy poziom i będą robić zbiórki na budowę jakiegoś ogromnego kościoła Chrystusa Króla Polski czy coś w tym stylu i dopiero na
  • Odpowiedz
  • 27
@sewieu666: a niech robią ktoś ci każe wpłacać? Wasz mały umysł wyzywający się od prawakow czy lewakow jest prześmieszny a zarazem przerażający.
Ale czego oczekiwać po osobniki który radzi się na wykopie odnośnie brania testosteronu po czym dodaje że gdyby słuchał się opinii lekarzy to miał by powikłania po szczepiace xd
  • Odpowiedz
@sewieu666: jeden z niewielu pozytywnych komentarzy odnosnie KK w ruskie trolle i tak muszą dyskredytowac... W---------j na pikabu albo ruskie fora brauniarzy.
  • Odpowiedz
  • 34
@sewieu666:

to moze caritas niech zrobi zbiorke dla palestynczykow co? a no tak lewactwo wasze niezna granic

Od teraz Caritas jest lewacki, niedługo kościół będzie lewacki i każdy kto wesprze bliźniego stanie się lewakiem, bo jak to tak pomagać za darmo ludziom, którzy zostali zaatakowani przez agresywny, sąsiedni kraj.

Tak jeszcze prywatnie zapytam; Jak się czujesz będąc gnidą?
  • Odpowiedz