Wpis z mikrobloga

@qba2004: Flip-flop truckers ( ͡° ͜ʖ ͡°) W Klapeczkach hindusów i filipińczyków prosto na Skandynawie. Litwa i Łotwa zeszmaciły swoje tablice rejestracyjne w skandynawii stosując taki proceder lata temu. Dziś dlatego ich prawie tam nie spotkasz (tablic a co dopiero dzikusów).
  • Odpowiedz
Prowadzenie auta z adr i bez adr niczym sie nie rożni, pi pracodawca zrobił ten kurs, zapłacił, nie dostalismy nawet ksiażek żeby sobie przeczytać w domu, wykładowca pieprzył swoje kocmopoły o życiu, sam egzamin wygladał tak że masz pule pytań, ksiażke do dyspozycji a za paczke pralin członek komisji poszedł do toalety na 10 min. Jedyne co wiem to otworzyć tablice i omijać tunele. Z plusów to jak odświeżałem kod 95 to
  • Odpowiedz
@qba2004: pomyśleć, że mnie 10 lat temu gość nie chciał przyjąć, bo nie mam doświadczenia na czteroośce xD. A teraz pajet będzie p---------l cysterną z paliwem albo innymi chemikaliami. I to z "pocalowaniem" ręki xD
  • Odpowiedz
  • 3
Prowadzenie ciężarówki to nie jest rocket science

@marasgruszka: Owszem, ale mimo wszystko jest to rzecz dość trudna i odpowiedzialna. Jakby taki dzikus zabił ci rodzinę prowadząc ciężarówkę, to może byś zmienił podejście.
  • Odpowiedz