Wpis z mikrobloga

Ludzie z tagu Kononowicza to niezwykłe uniwersum jednak, tam alkoholik z historią przemocy domowej pogania alkohlika z historią przemocy domowej, i obnaża funkcjonowanie kolejnego alkoholika, aby się wybielić w przestrzeni publicznej, bo jak sam masz problemy z alkoholem, hazardem i przemocą w domu, ale osoba która o tym powiedziała też nałgoowo wali wódę, no to możesz go wyświetlić na internecie, zwyzywać, poniżyć, i wygrywasz te starcie wtedy, bo reflektory są skierowane nie na Ciebie, a Ty możesz kreować się jeszcze na ofiarę, no piękny teatr, szkoda tylko, że to realne życie na Podlasiu.
Białystok i ogólnie Podlasie to jednak specyficzne rejony
Pozdrawiam normalnych ludzi z tamtego rejonu, trzymajta się ta cholera jasna.
z fartem
#oswiadczenie #kononowicz #bialystok #podlasie #patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hissis: No i po Tobie człowieku. W dzikim uniwersum albo jesteś po stronie jednego plemienia albo drugiego. Nie można oceniać z góry obu - musisz się w pełni z jednym utożsamiać, inaczej posądzą o przynależność do drugiego. Tak to działa na dzikim Podlasiu. Nie można wierzyć, że Nowak bił myszę jednocześnie wierząc, że Olo to pijak z historią przemocy domowej.
  • Odpowiedz
  • 1
@Melanos: Już słyszałem, że ja opłacony zostałem, ale to nie prawda, ja za darmo ten eksperyment podlaski przeprowadziłem.
Bawcie się tam dobrze dalej, nie moje sprawy to nie będę ingerował wam w życie, bo to nie przystoi.
z fartem
  • Odpowiedz