Wpis z mikrobloga

Jedyna rzecz tylko do wyrzucenia by pokazać jakim jest niewdzięczników i tyle z mojej strony.
Ja też już nie pomogę, żeby nie ja to by się zachlał już dawno. Od marca 25 starałem się mu pomóc by się ogarnął a ten mi podziękował kłamiąc ludziom że to ja mam obecnie problem.

Niech każdy wie do czego przyłożył rękę. Nie zamierzam nic więcej wrzucać niech to sobie ludzkie zero zobaczy i pomyśli kto mu starał się pomóc jak własna rodzina się go wyrzekła.

Ja realnie pomagałem jego partnerce załatwić ośrodek co chwilę dając rady co ma robić, wstawiałem gadki o trzeźwości i nie chciałem słuchać ściemy, przez co na koniec trzeba było się na mnie wyżyć.

Gdzie są teraz twoje chłopaki z DC?

#kononowicz #patostreamy
OlgierdanoTivi - Jedyna rzecz tylko do wyrzucenia by pokazać jakim jest niewdzięcznik...

źródło: 15011

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OlgierdanoTivi: Gdybyś Ty Łukaszu tak samo merytorycznie i sensownie tłumaczył swoje problematyczne kwestie, to byłoby o wiele lepiej mi się wydaje, bo teraz to Ty chyba, o ile się nie mylę to posądzasz o kłopoty z alkoholem człowieka, który obnażył Twoje problemy z alkoholem i przemocą domową co nie powoduje jednak tego, że nie musisz się odnosić do swoich kwestii, bo ktoś też ma problem, to nielogiczne jest bardzo.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Tyle, że z tego tekstu nie wynikało, że Ty jesteś trzeźwym alkoholikiem i w czynie społecznym pomagałeś koledze, tam nie ma o Tobie słowa, więc co Ty myślisz, że ja wróżbitą jestem? No nie jestem.
Czyli Ty te treści publikujesz teraz przeciwko osobie, która jest w czynnym nałogu alkoholowym pogrążona i go obrażasz, ale też w ramach osobistej zemsty, bo on o Tobie coś opublikował, że też miałeś problemy
  • Odpowiedz