Aktywne Wpisy

Colt__ +474
Kto grał daje plusa.
źródło: 1000014139
Pobierz
tyrytyty +147
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz

Ja też już nie pomogę, żeby nie ja to by się zachlał już dawno. Od marca 25 starałem się mu pomóc by się ogarnął a ten mi podziękował kłamiąc ludziom że to ja mam obecnie problem.
Niech każdy wie do czego przyłożył rękę. Nie zamierzam nic więcej wrzucać niech to sobie ludzkie zero zobaczy i pomyśli kto mu starał się pomóc jak własna rodzina się go wyrzekła.
Ja realnie pomagałem jego partnerce załatwić ośrodek co chwilę dając rady co ma robić, wstawiałem gadki o trzeźwości i nie chciałem słuchać ściemy, przez co na koniec trzeba było się na mnie wyżyć.
Gdzie są teraz twoje chłopaki z DC?
#kononowicz #patostreamy
źródło: 15011
PobierzPozdrawiam
xD
Olo już tłumaczył. To ty jesteś opóźniony w informacji.
z fartem
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli Ty te treści publikujesz teraz przeciwko osobie, która jest w czynnym nałogu alkoholowym pogrążona i go obrażasz, ale też w ramach osobistej zemsty, bo on o Tobie coś opublikował, że też miałeś problemy
z fartem
#kononowicz #niebieskakarta
z fartem
#kononowicz #niebieskakarta