#podroze #grecja #wlochy #jachty Mirki, jest sprawa xD Myślę nad organizacją wypadku urodzinowego dla 4 osób na jachcie w połowie maja. Był ktoś kiedyś na takiej imprezie? Można to zrobić bez wydania milionów? Dajcie wskazówki od czego zacząć, a jak macie sprawdzony kontakt do kogoś kto się tym zajmuje, to chętnie przyjmę.
Gdzie: gdzieś gdzie będzie w miarę ciepło: Włochy, Grecja, Cypr itp. Na ile: 4-5 dni, ale sam jacht może być 1 dzień Cena: nie wiem xD max 20k
@Patres: co ty, to ma dużo lepsze ceny i na więcej czasu, znajomi pływają ale ja tak średnio dla mnie to taki wyjazd na ryby i pewnie przy większym wietrze będzie grupowe rzygańsko. :) Jak chcesz mogę popytać, nie wiem czy akurat Grecja, ale byli w Chorwacji i na Balearach nas namawiali i nie była to jakaś zbójecka cena, ale ja tam ryby tak średnio :)
Mirki, jest sprawa xD
Myślę nad organizacją wypadku urodzinowego dla 4 osób na jachcie w połowie maja. Był ktoś kiedyś na takiej imprezie? Można to zrobić bez wydania milionów? Dajcie wskazówki od czego zacząć, a jak macie sprawdzony kontakt do kogoś kto się tym zajmuje, to chętnie przyjmę.
Gdzie: gdzieś gdzie będzie w miarę ciepło: Włochy, Grecja, Cypr itp.
Na ile: 4-5 dni, ale sam jacht może być 1 dzień
Cena: nie wiem xD max 20k
źródło: jacht1-600x382-1
Pobierz