Aktywne Wpisy

ithilcrackk +270
ochujeli? #inpost XDDDDD
Ja myślałem, że to tylko na memach takie rzeczy a dopadło i mnie
Ja myślałem, że to tylko na memach takie rzeczy a dopadło i mnie
źródło: 1000004674
Pobierz
adamsowaanon +37
Widze ladnie tu XTB wypralo lby hazardzistom,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,

@kwiat_pustyni626: oczywiście że normalne, kacapski żołnierz=zbrodniarz tak było za czasów caratu i nic się nie zmieniło do dziś i długo się nie zmieni a to że zbrodniarzem został poeta albo elektryk finalnie nie ma znaczenia ¯\(ツ)/¯
A amerykański żołnierz? Albo polski w Iraku czy Afganistanie? Albo chiński żołnierz? Niemiecki? Japoński? Ukraiński?
Jaki jest podział? Który dobry a który zły? Where lista
No ale nie manipuluj. Wymieniłem kilka nacji...
Czyli amerykańscy żołnierze są
Piecze?
Bo oszołomstwo przestawia nienormalność jako coś normalnego? :)
Podział robisz sobie sam w sumieniu ¯\(ツ)/¯, dla mnie ważne jest zachowania się armii i stosunek państwa do zbrodni popełnianych przez wojska. Kacapskie państwo od czasów carów popierało zbrodnie wojenne na podbijanych ludach, to część ich strategii podboju, to sposób na zastraszenie podbitej ludności i ma nawet swoją nazwę - zaczystki. Jak już wspominałem, to samo działo się za
Naucz się czytać. A jeśli to nie jest wyraz twoich braków to przestać manipulować:)
Oczywiście, że tak
Spx
Zbadaj sobie głowę xd