Wpis z mikrobloga

Macie NIENAWIDZIĆ. Tu rosyjski żołnierz!!! Czemu ta baba nie pała NIENAWIŚCIĄ. Przecież to NORMALNE.

@kwiat_pustyni626: oczywiście że normalne, kacapski żołnierz=zbrodniarz tak było za czasów caratu i nic się nie zmieniło do dziś i długo się nie zmieni a to że zbrodniarzem został poeta albo elektryk finalnie nie ma znaczenia ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626 nas nie trzeba namawiać do nienawiści. Nienawiść do ruskich mamy we krwi. Rozbiory, 2 wojna światowa, PRL. Od wieków się nienawidzimy. Zrobili nam tyle złego, że tego nie da się zliczyć.
  • Odpowiedz
@ForestDruid czytając mój post dokładnie i znając historię nie zadawałbyś takiego pytania. Mój dziadek nienawidził ruskich za 2 wojnę światową i 17 września, mój ojciec za PRL, a ja za atak na Ukrainę i potencjalny przyszły atak na Polskę. Uważam, że to mało prawdopodobne, ale z ruskimi zwierzętami nigdy nie wiadomo co im strzeli do łba
  • Odpowiedz
@kwiat_pustyni626: Jaki jest podział? Który dobry a który zły? Where lista

Podział robisz sobie sam w sumieniu ¯\(ツ)/¯, dla mnie ważne jest zachowania się armii i stosunek państwa do zbrodni popełnianych przez wojska. Kacapskie państwo od czasów carów popierało zbrodnie wojenne na podbijanych ludach, to część ich strategii podboju, to sposób na zastraszenie podbitej ludności i ma nawet swoją nazwę - zaczystki. Jak już wspominałem, to samo działo się za
  • Odpowiedz
Ja bym z tą nienawiścią nie przesadzał. Po pierwsze głupsza część ich narodu, podobnie jak u nas (tylko bardziej) ma łby wyprane propagandą. Mądrzejsza, jeśli już, jest wcielana do armii siłą i wcale nie chce się tam znaleźć i to zapewne jest dla nich osobista tragedia. To jest duży kraj i opinii pewnie też wiele. Nie dajcie sobie narobić do głowy jak w 1984 Orwela. To, że te opinie nie wychodzą na
  • Odpowiedz