Wpis z mikrobloga

Mimo, że szanuję i toleruję odmienność to nikt mi nie będzie wmawiał, że to jest normalne.

@kacyk77: dlatego trzeba głosować na prawaczków i wyjść ze złej Łunii, zbiednieć i wpaść w ruskie łapska, bo gdzieś na zachodzie chłop się za babę przebrał
  • Odpowiedz
@kacyk77: wściekliznę to dostają prawaczki jak zobaczą chłopa w sukience albo Julkę z zielonymi włosami w Paryżu- i to tylko na zdjęciach na ekranie komputera, bo przecież nie na swoim wypizdowiu. ruskie trolle tresują takie proste umysły robiąc z tego problem nr 1 na świece.
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: fani i antyfani lgbt to takie współczesne komuchy i naziole. Zachowują się, jak by nic poza nimi nie istniało, więc jeśli nie jesteś jednym z nich to jesteś ma pewno tym drugim czyli śmiertelnym wrogiem. Jest tylko czarne lub białe.
Oczywiście obydwie strony twierdza, że mają monopol na prawdę objawioną i kto się z nimi nie zgadza to debil do utylizacji
  • Odpowiedz
takiej samej wścieklizny jak lewaki jak usłyszą dzwony kościelne albo zobaczą księdza na ulicy.

@dr-proktor: To ciekawe, bo jestem lewakiem, a dzwony i księża są mi obojętni. A nawet zdarza mi się wchodzić do kościołów, ale jak są puste, bo jest fajnie cicho i czasem ładnie pachnie mirrą. Nie rozumiem, dlaczego coś takiego miałoby wywoływać u mnie wściekłość.
  • Odpowiedz
fani i antyfani lgbt to takie współczesne komuchy i naziole. Zachowują się, jak by nic poza nimi nie istniało, więc jeśli nie jesteś jednym z nich to jesteś ma pewno tym drugim czyli śmiertelnym wrogiem. Jest tylko czarne lub białe.

Oczywiście obydwie strony twierdza, że mają monopol na prawdę objawioną i kto się z nimi nie zgadza to debil do utylizacji

@FelariPumpura: mam beke z prawaczków dostających piany na widok
  • Odpowiedz
takiej samej wścieklizny jak lewaki jak usłyszą dzwony kościelne albo zobaczą księdza na ulicy.

@dr-proktor: ja nie lewak, ale uważam że kościół jako instytucja jest zdegenerowany. Miałem funfla który poszedł do zakonu bo chciał zostać księdzem. To co mówił jak oni ich tam tresują i trzymają pod butem brzmiało jak sekta
  • Odpowiedz
szanuję i toleruję odmienność to nikt mi nie będzie wmawiał, że to jest normalne.

@kacyk77: właśnie mam o sobie podobne zdanie. Jestem tolerancyjny, nie mam problemu z tym, żeby ludzie żyli sobie, tak jak chcą. Chcesz być facetem przebierającym się za babę, to bądź facetem przebierającym się za babę, ale nie wymagaj od nikogo żeby widział cię jako babę, bo nią nie jesteś.
  • Odpowiedz