Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wfyokyga +33
Dąb Bartek, najstarsze drzewo w Polsce i na świecie 🌲🌲🌲💪💪💪
źródło: temp_file8691625832687667644
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8691625832687667644
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: IMG_1675
Pobierzźródło: 1000004214
Pobierz@kacyk77: dlatego trzeba głosować na prawaczków i wyjść ze złej Łunii, zbiednieć i wpaść w ruskie łapska, bo gdzieś na zachodzie chłop się za babę przebrał
@bylem_zielonko: takiej samej wścieklizny jak lewaki jak usłyszą dzwony kościelne albo zobaczą księdza na ulicy.
Oczywiście obydwie strony twierdza, że mają monopol na prawdę objawioną i kto się z nimi nie zgadza to debil do utylizacji
@dr-proktor: To ciekawe, bo jestem lewakiem, a dzwony i księża są mi obojętni. A nawet zdarza mi się wchodzić do kościołów, ale jak są puste, bo jest fajnie cicho i czasem ładnie pachnie mirrą. Nie rozumiem, dlaczego coś takiego miałoby wywoływać u mnie wściekłość.
@dr-proktor: No no, tak właśnie jest codziennie xD Jak coś to masz tu namiary na Choroszcz, może jeszcze mają dla ciebie miejsce. https://sppchoroszcz.med.pl/
źródło: obraz
Pobierz@FelariPumpura: mam beke z prawaczków dostających piany na widok
@dr-proktor: ja nie lewak, ale uważam że kościół jako instytucja jest zdegenerowany. Miałem funfla który poszedł do zakonu bo chciał zostać księdzem. To co mówił jak oni ich tam tresują i trzymają pod butem brzmiało jak sekta
@choochoomotherfucker:
@kacyk77: właśnie mam o sobie podobne zdanie. Jestem tolerancyjny, nie mam problemu z tym, żeby ludzie żyli sobie, tak jak chcą. Chcesz być facetem przebierającym się za babę, to bądź facetem przebierającym się za babę, ale nie wymagaj od nikogo żeby widział cię jako babę, bo nią nie jesteś.