Aktywne Wpisy

Moseva +42
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Najpopularniejszy prezydent RP komunista Aleksander Kwaśniewski
Wejście Polski do NATO Członek PZPR Bronisław Geremek
Wejście Polski Do UE Komunista Leszek Miller
Powiedzenie głośno co myśli większość Polaków o polityce Trumpa komunista Włodzimierz
@niebieskatrytytka Sedno problemu tkwi w tym, że swego czasu szmatecki chciał zlikwidować dowody działań swojej rodzinki w IPN, jednocześnie fundując sobie banery reklamujące swoją złodziejską mordę obok np. Pileckiego
Ci ludzie w zdecydowanej większości nie byli członkami partii, bo tego chcieli, tylko dlatego, że wiele rzeczy jak stanowisko, mieszkanie, itd. było bardzo często uzależnione
@papoj: Nie znam kontekstu. W.takim.razie mało uniwersalna, trzeba znać całe uniwersum.
@windows95: Więc zakładał, że właśnie będą tak.robić. Przypisywać mu grzechy osób z rodziny. Jak widać miał trochę racji.
@niebieskatrytytka: powiedz to prawackim kanaliom
źródło: 1000028763
Pobierz@rojek: Akurat Miler pozostał zatwardziałą onucą, do dzisiaj broni Putina gdzie tylko może i regularnie od 40 lat odbywa wizyty w Moskwie. W cale bym się nie zdziwił jakby to sam Putin mu kazał wejść do UE, żeby mieć kogoś "swojego" w środku i gdyby SLD by mu się nie posypało, to byłby przydatnym agentem na długie lata. Miller to zatwardziały komuch, prawdopodobnie
@rojek: czyli NATO i/lub UE to może komunizm
szmatecki szmatecki szmatecki
wstydzi się rodzinnej teczki
@windows95: skąd mam to wiedzieć? Zapytaj ich.