Wpis z mikrobloga

@aspartamowy: Od zawsze mówiłem (i od zawsze Wykopki mnie za to obrażały), że Stanowski ma takie poglądy jakie najlepiej sprzedają się na YouTube. On nie jest prawakiem, lewakiem, onucą - jest sprzedajną ś*****. Widać to też po tym jak często chwali się pieniędzmi na X i jak czesto używa swojego majątku jako kontrargumentu na krytykę. Jakby za 5 lat Polska stałaby się lewicowa to Stanowski chodziłby na parady równości z
  • Odpowiedz
@klawiszs: No był, miał nawet ksywkę "tęczowy krzysiu" ale jak dostal dostęp do statystyk na YT to się okazało, że to się słabo sprzedaję. A w świecie Krzysia prawda jest tam gdzie są pieniądze.
  • Odpowiedz
  • 16
@aspartamowy

W odpowiedzi na krytykę środowisk pro-Rosyjskich, red. Krzysztof Stanowski zdystansował się od mojej osoby i mojego wywiadu. Bezpośrednio odniósł się do wypowiedzi osoby, która od lat szerzy dezinformację oraz publicznie chwali się wyjazdami na Białoruś i kontaktami z byłym sędzią oskarżonym o działalność szpiegowską na rzecz federacji Rosyjskiej.

Czyli Ksysio się wystraszył że strumyczek pieniędzy jakie zarabia dzięki brauniarzom się skurczy bo już wywiadem z Kamratami sobie u nich nagrabił,
  • Odpowiedz
  • 24
@TheDziobaker: niee, stanowski to po prostu republika junior, ma realizowac to co republika ale w wersji dla mariuszy a nie zatwardziałego elektoratu
Nagle na kanał wrzuca ruską propagandę i nie wrzuca rzetelnie opracowanego tematu wołynia, pluralizm i obiektywizm dziennikarski heh
  • Odpowiedz
Jak mnie śmieszy jak fani rudego od "z premierem Putinem nie pozwolimy sypać piachu w tryby", od GW, która przez lata ocieplała wizerunek ruskich,(patrz tutaj: https://takzetego.pl/wielka-galeria-hanby-zebralismy-publikacje-o-rosji-i-putinie-z-polskich-mediow/?amp=1) wychodzą jakieś pomówienia o własne grzechy wobec Bogu ducha winnych xD

A swoją drogą, przecież już ogłaszaliście przełom w sprawie ekshumacji? Robimy nie gadamy w klasycznym wydaniu: planowane, przyszłe itp. itd.

@aspartamowy:
eduardo-garcia - Jak mnie śmieszy jak fani rudego od "z premierem Putinem nie pozwoli...

źródło: 1000013498

Pobierz
eduardo-garcia - Jak mnie śmieszy jak fani rudego od "z premierem Putinem nie pozwoli...
  • Odpowiedz
@aspartamowy: Bo prawaków tak na prawdę Wołyń nie interesuje. No chyba, że jest to akurat argument anty ukraincom to tak.
Coś jak Lech Kaczyński latający do Katynia tylko jak w jakimś roku były wybory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aspartamowy: ojoj, zeby te wasze bojowki z rownym zacieciem atakowały srodowisko wybiorczej, tvn'u, tvp obecnego xD zly krzysiu, on zly. reszta cacy, najlepsza. banda zaklamanych trolli k---a na zamowienie xD
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia:

Jak mnie śmieszy jak fani rudego od "z premierem Putinem nie pozwolimy sypać piachu w tryby", od GW, która przez lata ocieplała wizerunek ruskich

Ku*wa, jak was traktować poważnie? Wstawiasz artykuł którego nawet nie przeczytałeś (a nawet jakby to pewnie byś nie zrozumiał) o stosunku polskiej kultury z czasów zaborów do Rosjan gdzie nie ma absolutnie nic ocieplajacego ich wizerunek oraz artykuł sprzed 16 lat i chcesz aby traktować Cię
  • Odpowiedz
Och, to tylko przykład.
https://takzetego.pl/wielka-galeria-hanby-zebralismy-publikacje-o-rosji-i-putinie-z-polskich-mediow/?amp=1)
Masz tego całą masę, a twarzami stosunku GW i towarzystwa politycznego Tuska i Sikorskiego do Kremla niech będą Maziarski, co dostał za swą radosną twórczość w stylu "nie należało idiotycznie drażnić putina" posadkę w MSZ Radka oraz znanego skądinąd Ryszarda Sznepfa - orędownika ruskiej myśli wojskowej. Zresztą, tych kwiatków masz tu całą masę.

A co do traktowania poważnie... mocne słowa jak na ośmiogwiazdkowca. Będę musiał nauczyć się
eduardo-garcia - Och, to tylko przykład.
https://takzetego.pl/wielka-galeria-hanby-ze...

źródło: 1000013505

Pobierz
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Zbior manipulacji dla ludzi z trudnościami intelektualnymi.

Serio, artykuł o tym, że w Rosji jest problem z dostępem do podstawowych środków higienicznych, ociepla wizerunek Rosji?

Artykuł o F-35 który wstawiłeś to manipulacja bo Schnepf cytował to co pisała o F-35 Rosyjska prasa a nie jego poglądy. Prawicowa prasa wycięła to z kontekstu a reszta tabloidów (jak wp) to
  • Odpowiedz
@walciak: och, na przykład urodziny Hitlera w lasach? K---a nie chce mi się tracić czasu na dyskutowanie z trollami. Słabe działanie waszej ekipy? Wy i waszą narracja na wykopie, wzajemne plusowanie się i cała neuropa.
  • Odpowiedz