Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób taki przygłup został prezydentem USA?

Nie dość że się przyznał że zgwałcił kobietę to jeszcze się chwali że niby się jej podobało xD

Tradycyjne chrześcijańskie wartości...

#trump #usa #bekazprawakow
pesymistyk - Może mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób taki przygłup został prezydentem USA...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1875
@pesymistyk: słyszałem że w jakimś kraju prezydentem został koleś co wyłudził mieszkanie od emeryta a dodatkowo zajmował się sutenerstwem również zasłaniając się tradycyjnymi chrześcijańskim wartościami. Ale nie pamiętam co to był za kraj.
  • Odpowiedz
Może mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób taki przygłup został prezydentem USA?

@pesymistyk: Podobno wygrał demokratyczne wybory ale nie jestem pewien, nich potwierdzi ktoś bardziej obeznany w temacie
  • Odpowiedz
zgwałcił kobietę

@pesymistyk: zgwałcił też 13latke na jeziorze Michigan i wyrzucił dziecko które urodziła do jeziora, badal ciasnotę pochw dzieci wsadzając do nich palca -a to tylko początek jego przewinień
  • Odpowiedz
@pesymistyk: się teraz wybiera prezydenta na x i tiktoku to tak jest. Trump miał obniżyć podatki milionerom, Kamala nie chciała No to zainwestowali w trumpa. Pretensje można mieć tylko do ludzi że na nich to działa i nie wybierają pod siebie prezydenta tylko dają się łapać na marketing
  • Odpowiedz
Nie dość że się przyznał że zgwałcił kobietę to jeszcze się chwali że niby się jej podobało

@pesymistyk: na tym nagraniu nie słychać aby się do czegokolwiek przyznawał tylko opisuje co ktoś inny powiedział w jakimś wywiadzie - albo nie znasz języka angielskiego, albo nie rozumiesz języka mówionego albo jesteś manipulantem - żadna z tych 3 opcji nie sprawia, że ci wierzę i ufam temu co próbujesz wciskać
  • Odpowiedz