Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +73
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Nie dość że się przyznał że zgwałcił kobietę to jeszcze się chwali że niby się jej podobało xD
Tradycyjne chrześcijańskie wartości...
#trump #usa #bekazprawakow
Kraj z gówna, to takiego mają prezydenta
@pesymistyk: on sie przekonwertował na judaizm xd
@KrowkaAtomowka pisze się "przygłup", wasyl. Jak to jest cze cała wasza ruska populacja udająca polskich polaków z polski, to zbieranina niepiśmiennych analfabetów spod śmietnika? xD
@pesymistyk: Podobno wygrał demokratyczne wybory ale nie jestem pewien, nich potwierdzi ktoś bardziej obeznany w temacie
@pesymistyk: zgwałcił też 13latke na jeziorze Michigan i wyrzucił dziecko które urodziła do jeziora, badal ciasnotę pochw dzieci wsadzając do nich palca -a to tylko początek jego przewinień
@4pietrowydrapaczchmur 29 minuta
@pesymistyk: prezydent w pewien sposób jest odzwierciedleniem swojego narodu
Komentarz usunięty przez moderatora
@pesymistyk: na tym nagraniu nie słychać aby się do czegokolwiek przyznawał tylko opisuje co ktoś inny powiedział w jakimś wywiadzie - albo nie znasz języka angielskiego, albo nie rozumiesz języka mówionego albo jesteś manipulantem - żadna z tych 3 opcji nie sprawia, że ci wierzę i ufam temu co próbujesz wciskać