Aktywne Wpisy

lewyx +16
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O

lewyx +18
Ja pierd0lw. Az tak to niektorych boli, ze ktos ma szanse uratowac zycie swojemu dziecku?
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang

Pamietaj o jednym - politycy dbaja tylko o siebie. Bo to spoleczenstwo jest tak glupie ze na to zezwala. Nie win politykow - bo ich wybiera spoleczenstwo.
Zobacz sobie ile znasz osób o poglądach bardziej prawicowych czy konserwatywnych, naprawde ciężko jest znaleźć kogokolwiek
@mielonkazdzika: p---------e kota w ogon. Żaden polski polityk nie popiera rosji, bo to oznaczało by, że są politycy pro-niemieccy czy pro-amerykańscy a jak dobrze wiemy z telewizji, takich nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem przeciwko pchaniu gdzie sie da i jak się da ideologii alfabetu, ogólnego zdziczenia i takiej "wolnosci" przesadnej - typu pokazywanie fiutów facetów w muzeach ect. Zauważam i twierdzę, że telewizja jak wcześniej była reżimowa tak i teraz jest.
W ogóle nie wierzę w ani jedno słowo ekipy, która aktualnie rządzi. Zembaczyński, "murański postać znana" - granie wtedy
Rzucam jeszcze takie pytanie, moze ktos odpowie:
Czy mozna być jeszcze neutralnym wzgledem Rosji? Czy tak juz nie mozna i musimy być anty albo