@Sonny86: u mnie jak byla praca zdalna to odbieranie telefonow w pracy spadlo o przynajmniej polowe xD chcialem cos od kogos i dziwnym trafem ktos nie mogl odebrac, troche wiec rozumiem ze sppro januszexow porezygnowalo z pracy zdalnej
@Sonny86: u mnie jak byla praca zdalna to odbieranie telefonow w pracy spadlo o przynajmniej polowe xD chcialem cos od kogos i dziwnym trafem ktos nie mogl odebrac, troche wiec rozumiem ze sppro januszexow porezygnowalo z pracy zdalnej
A po co ty dzwonisz zamiast napisać maila czy pingowac na slaku? Nawet jakbyś siedział w biurze biurko obok mnie i do mnie dzwonił to też bym nie odebrał.
@yahoomlody: Nie pracuje w call center żebym musiał odbierać każdy telefon a jak jestem już w biurze to tym bardziej. A jak ktoś ma sprawę przecież może potafygować się do mojego biurka i przy nim poczekać żeby budowac kulturę firmowa...( ͡°͜ʖ͡°)
@conamirko: @yahoomlody Wasza mentalność niewolnika przysłania wam prawdziwe powody rezygnacji ze zdalnej pracy. Dla kierownictwa firm to utrata poczucia kontroli nad pracownikiem. Dla firmy jest najważniejsze, żeby temat był dowieziony, a nie to, czy pracownik robi sobie przerwy co 15 minut. Olewać pracę można tak samo w biurze, jak i w domu.
trzeba było pracować w domu zamiast grać w gierki to by nie było problemu ( ͡°͜ʖ͡°)
@conamirko: przeciez to robota managerow, zeby tak organizowac prace. zeby wiedziec czy ktos jest o-------a. jak zwykle najlatwiej na areczka zwalic wlasna niekompetencje. bo w sumie by sie okazalo, ze wiekszosc managerow c---a robi i na nic wplywu nie ma. i ich wartosc jest zalezna tylko od tego
@Sonny86: k---a ile ja bym dal za robote zdalna, autem nie jeżdżę do ronoty bo strefa j3banego parkowania, autobus za drogi, wiec zapierdzielam z buta 30 minut w jedna strone marznac i moknąc od cudownej pogody. Moja praca polega na siedzieniu przy komputerze, dokladnie to samo moge robic w domu 10009× efektywniej bo mam wygodniejszy fotel biurko i nie musial bym codziennie rozkladac mojego laptopa, klawiatury, myszki oraz monitora (monitor
@radek-kedar: nie każdy, bo w IT np rozlicza się z ludzi z efektów pracy i rozwiązanych problemów a nie ile kto siedzi na dupie przed monitorem. W Allegro np ludzie ze sprzedaży lecieli w c---a wiec firma kazała WSZYSTKIM wrócić do biur bo hehe odpowiedzialność zbiorowa.
źródło: temp_file3478230269709138843
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A po co ty dzwonisz zamiast napisać maila czy pingowac na slaku? Nawet jakbyś siedział w biurze biurko obok mnie i do mnie dzwonił to też bym nie odebrał.
@_______________________: no w takiej sutuacji to chyba nikt normalny by nie użył telefonu ani komunikatora XD
Wasza mentalność niewolnika przysłania wam prawdziwe powody rezygnacji ze zdalnej pracy. Dla kierownictwa firm to utrata poczucia kontroli nad pracownikiem. Dla firmy jest najważniejsze, żeby temat był dowieziony, a nie to, czy pracownik robi sobie przerwy co 15 minut. Olewać pracę można tak samo w biurze, jak i w domu.
@janusz00: no i nie był xD nie wiem czemu się kłócisz skoro się zgadzasz
Komentarz usunięty przez moderatora
Miałem Cię zagiąć danymi z badań, ale masz rację ¯\(ツ)/¯
źródło: obraz
Pobierz@conamirko: przeciez to robota managerow, zeby tak organizowac prace. zeby wiedziec czy ktos jest o-------a. jak zwykle najlatwiej na areczka zwalic wlasna niekompetencje. bo w sumie by sie okazalo, ze wiekszosc managerow c---a robi i na nic wplywu nie ma. i ich wartosc jest zalezna tylko od tego
Moja praca polega na siedzieniu przy komputerze, dokladnie to samo moge robic w domu 10009× efektywniej bo mam wygodniejszy fotel biurko i nie musial bym codziennie rozkladac mojego laptopa, klawiatury, myszki oraz monitora (monitor
I z cala pewnością akurat w tym temacie korporacje olewają tabelki w exelu. Tutaj korpo robi odwrotnie i ma w dupie zyski.
Skąd ty sie typie urwałeś?