Wpis z mikrobloga

@Sonny86: u mnie jak byla praca zdalna to odbieranie telefonow w pracy spadlo o przynajmniej polowe xD chcialem cos od kogos i dziwnym trafem ktos nie mogl odebrac, troche wiec rozumiem ze sppro januszexow porezygnowalo z pracy zdalnej
  • Odpowiedz
@yahoomlody

@Sonny86: u mnie jak byla praca zdalna to odbieranie telefonow w pracy spadlo o przynajmniej polowe xD chcialem cos od kogos i dziwnym trafem ktos nie mogl odebrac, troche wiec rozumiem ze sppro januszexow porezygnowalo z pracy zdalnej

A po co ty dzwonisz zamiast napisać maila czy pingowac na slaku? Nawet jakbyś siedział w biurze biurko obok mnie i do mnie dzwonił to też bym nie odebrał.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Nie pracuje w call center żebym musiał odbierać każdy telefon a jak jestem już w biurze to tym bardziej. A jak ktoś ma sprawę przecież może potafygować się do mojego biurka i przy nim poczekać żeby budowac kulturę firmowa...( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@conamirko: @yahoomlody
Wasza mentalność niewolnika przysłania wam prawdziwe powody rezygnacji ze zdalnej pracy. Dla kierownictwa firm to utrata poczucia kontroli nad pracownikiem. Dla firmy jest najważniejsze, żeby temat był dowieziony, a nie to, czy pracownik robi sobie przerwy co 15 minut. Olewać pracę można tak samo w biurze, jak i w domu.
  • Odpowiedz
trzeba było pracować w domu zamiast grać w gierki to by nie było problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@conamirko: przeciez to robota managerow, zeby tak organizowac prace. zeby wiedziec czy ktos jest o-------a. jak zwykle najlatwiej na areczka zwalic wlasna niekompetencje. bo w sumie by sie okazalo, ze wiekszosc managerow c---a robi i na nic wplywu nie ma. i ich wartosc jest zalezna tylko od tego
  • Odpowiedz
@Sonny86: k---a ile ja bym dal za robote zdalna, autem nie jeżdżę do ronoty bo strefa j3banego parkowania, autobus za drogi, wiec zapierdzielam z buta 30 minut w jedna strone marznac i moknąc od cudownej pogody.
Moja praca polega na siedzieniu przy komputerze, dokladnie to samo moge robic w domu 10009× efektywniej bo mam wygodniejszy fotel biurko i nie musial bym codziennie rozkladac mojego laptopa, klawiatury, myszki oraz monitora (monitor
  • Odpowiedz
@radek-kedar: nie każdy, bo w IT np rozlicza się z ludzi z efektów pracy i rozwiązanych problemów a nie ile kto siedzi na dupie przed monitorem. W Allegro np ludzie ze sprzedaży lecieli w c---a wiec firma kazała WSZYSTKIM wrócić do biur bo hehe odpowiedzialność zbiorowa.
  • Odpowiedz
@janusz00: Wasza mentalność niewolnika przysłania wam prawdziwe powody rezygnacji ze zdalnej pracy

I z cala pewnością akurat w tym temacie korporacje olewają tabelki w exelu. Tutaj korpo robi odwrotnie i ma w dupie zyski.
Skąd ty sie typie urwałeś?
  • Odpowiedz