Trump zaraz powie coś rasistowskiego o chińczykach a potem rozkaże zbombardować wioskę olimpijską (ale w porę się wycofa jak zawsze) i elo ludzie zapomną
Mnie interesuje coś innego. Bill Clinton zdecydował się zeznawać przed Kongresem. Jestem ciekawy czy znajdzie się jakiś kozak, który odważy się zapytać o to fellatio w wykonaniu the angry orange. I wcale nie chodzi mi tutaj o kręcenie małysza i szukanie sensacji, ale o ustalenie czy Rosja posiada haki na urządującego prezydenta USA.
@loginnawykoppl Log z jakiegoś narzędzia do naprawy plików PDF. W zasadzie nie wiem po co tego używać na PDFach „epsteinowych”, bo to nie odzyska usuniętych stron z plików (nawet gdyby takie były). To tylko naprawia błędy w strukturze PDF, co w przypadku tego typu plików wcale nie jest takie rzadkie - to że plik wyświetla się dobrze np. w Acrobacie czy innym czytniku nie znaczy, że nie ma on błędów, a
@ggs-hg: nic się nie stanie, wróci temat Iranu czy innego kraju, może jakiś kolejny clash ice z migrantami? Nikt nie zostanie osądzony za cokolwiek odnośnie epsteina. To tak jak nasi kaowcy się masturbują że jest list gończy za zero. Jego też nie złapią, nic mu się nie stanie.
@loginnawykoppl: Ja zrozumiałem, że beda odzyskiwać usuniete załączniki. Na początku publikacji akt bylo ponoć takich pełno zalacnzikowyz zepsutym codrm, ludzie to zarchiwizowli do badań i bedą teraz je naprawiać
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mnie interesuje coś innego. Bill Clinton zdecydował się zeznawać przed Kongresem. Jestem ciekawy czy znajdzie się jakiś kozak, który odważy się zapytać o to fellatio w wykonaniu the angry orange. I wcale nie chodzi mi tutaj o kręcenie małysza i szukanie sensacji, ale o ustalenie czy Rosja posiada haki na urządującego prezydenta USA.