Jeżeli masz 40 lat i robisz takie rzeczy, to znaczy że w twoim życiu poszło coś nie tak
@stuparevic: Teraz tak poważnie, ciężkim orangutanem intelektualnym (chociaż myślę, że nawet te zwierzęta są mądrzejsze) trzeba być żeby robić takie rzeczy jeszcze w bloku gdzie mieszkają też inni ludzie. Nie oszukujmy się absolutnie nikogo normalnego nie obchodzą te ''prawilne'' potyczki na zasadzie kto jest gitem a kto jest 60-tką na poważnie. Na
Jakie to było głupie, niewielka garstka ludzi by ten film usunięty obejrzała i na tym by się sprawa skończyła, a tymczasem są reuploady i dodatkowe wyświetlenia. Ja bym w ogóle nie wiedział że są takie światy równoległe, że jakieś Bonus BRDM istnieje, a tymczasem mamy efekt streisand :) Kto nie wiedział o istnieniu Bonusa, ten już wie i myślę że to w chwili obecnej najfajniejsza patorozrywka. Coś jak z
źródło: IMG_6508
Pobierz@stuparevic: Teraz tak poważnie, ciężkim orangutanem intelektualnym (chociaż myślę, że nawet te zwierzęta są mądrzejsze) trzeba być żeby robić takie rzeczy jeszcze w bloku gdzie mieszkają też inni ludzie. Nie oszukujmy się absolutnie nikogo normalnego nie obchodzą te ''prawilne'' potyczki na zasadzie kto jest gitem a kto jest 60-tką na poważnie. Na
Jakie to było głupie, niewielka garstka ludzi by ten film usunięty obejrzała i na tym by się sprawa skończyła, a tymczasem są reuploady i dodatkowe wyświetlenia. Ja bym w ogóle nie wiedział że są takie światy równoległe, że jakieś Bonus BRDM istnieje, a tymczasem mamy efekt streisand :) Kto nie wiedział o istnieniu Bonusa, ten już wie i myślę że to w chwili obecnej najfajniejsza patorozrywka. Coś jak z