Wpis z mikrobloga

@LubieDlugoSpac: panie jak meble nowe do salonu kupiłem to chciałem oddać stare za darmo na OLX. Pisały do mnie królewny że mam im przywieźć jeszcze bo dziecko ma małe, inna że nie ma samochodu i czy mógłbym jej zawieźć lub transport opłacić. Ostatecznie wywaliłem na śmietnik.
  • Odpowiedz
@LubieDlugoSpac: ja w sumie też, ale jak sprzedawałem telefon za 2500 (minimalnie poniżej ceny rynkowej), to dostałem kilka wiadomości w stylu: mogę dać 1100zł, lub 1200zł i za 2h mogę go odebrać. Ostatecznie mi się nie paliło to sprzedałem człowiekowi za 2400. Ale januszerka tam 100%
  • Odpowiedz
@LubieDlugoSpac: Raz sprzedawałem kolumny za symboliczna cene z zaznaczeniem że sprzedaż tylko dzisiaj . Bo jutro trafiają pod śmietnik. To było chyba z 30zł. To koleś napisał pod jaki śmietnik chce je wystawić. Napisałem mu podając adres. I przyjechał samochodem, był bardzo zwiedzony, bo porąbałem je siekierą. Później mi wypisywał i wydzwaniał ubliżając. Masz oddać za darmo, dowieźć zanieść i panu stópki wycałować z wdzięczności. Taki to jest kur....a naród.
  • Odpowiedz