Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie #ps5 . Gier do ogrania jest mnóstwo #gry .Zastanawiam się czy powinno się grać w gre az do przejscia czy grac w kilka jenoczesnie. Wy jak robicie? #pytanie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzynuwek: Gram w wiele różnych gier jednocześnie, często przez to nie wracam do tytułów, które ogrywałem chwilę temu, bo tracę nimi zainteresowanie - ale szybko się nudzę. Finalnie kończę w całości BARDZO mało gier, a mam nastukane kilka, kilkanaście lub kilkadziesiąt w wielu tytułach. Niech każdy sam znajdzie swój sposób na czerpanie radości z gie, ja mam tak, że jak poznam większość mechanik to szybko mi się nudzą i szukam
  • Odpowiedz
@krzynuwek: w takie które mogę skończyć gram max 1 bo potem tych tytułów nie kończyłem. Osobne są u mnie gry nie mające końca. W te gran tak długo aż mi się po prostu nie znudzą.
  • Odpowiedz
@krzynuwek: u mnie 1, max 2 tytuły jednocześnie. Nie lubię się dekoncentrować. Pobawiłem się PS5 kilka lat, a jak kupiłem nowego lapka to gram głównie na nim. Jakoś brakuje mi fajnych tytułów na playa. Wszystko już ograłem co chciałem. Czekam na GTA VI ;)
  • Odpowiedz