@AntyKuc: Tą grę zabiję design postaci jak tak dalej pójdzie XD. Podsumowując: - chłop z miską na brzuchu, - hipis z łukiem ( najlepiej i najbardziej oryginalnie wyglądający), - Duża i gruba baba, - najbardziej generyczny skrytobójca jakiegokolwiek widziałem w życiu, - baba z
@AntyKuc: ależ ta franczyza jest nieudolnie forsowana przez Sony, choć jak wspomina @JAscek design postaci jest do kitu i dalej śmierdzi tym gównem jakim było Concord. Polecam obadać sobie herosów z Deadlocka, świetny design i charakterystyczne sylwetki + combo colorów sprawiają, że raz dwa zapamiętujesz postać i mimo chaosu podczas teamfightów(6v6 moba) szybko jesteś w stanie zlokalizować przeciwnika.
@AntyKuc: taki klon monster huntera co spotkał nightreigna i dorzucili dungeony. Nie wiem po co wszyscy cisną w robienie tych "heroes" zamiast po prostu wrzucać klasy postaci
Najgorzej, że to jest kolejny live service i na co to komu? Za 100 można ograć, ale pewnie będą chcieli z 40 dolców.
aaa i projektowane pod coopa z party tank/dps/healer więc już w ogóle
@AntyKuc: Guerilla to sa faktycznie nawiedzone lewaki, wiec chocby bylo to potwierdzone na pismie, ze ten design postaci = -100% profitu, to i tak by to zrobili. Dziwi mnie tylko, ze mimo wszystko jest to greenlightowane. W horizona zawsze mailem w------e, bo to typowy ubislop, gierka moze i fajna do coopa z kumplam bedzie na casualowe granie, ale to bardziej za 15$, a nie za 60$+
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
#kiszak
- chłop z miską na brzuchu,
- hipis z łukiem ( najlepiej i najbardziej oryginalnie wyglądający),
- Duża i gruba baba,
- najbardziej generyczny skrytobójca jakiegokolwiek widziałem w życiu,
- baba z
Najgorzej, że to jest kolejny live service i na co to komu? Za 100 można ograć, ale pewnie będą chcieli z 40 dolców.
aaa i projektowane pod coopa z party tank/dps/healer więc już w ogóle
W horizona zawsze mailem w------e, bo to typowy ubislop, gierka moze i fajna do coopa z kumplam bedzie na casualowe granie, ale to bardziej za 15$, a nie za 60$+