Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +163
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +17
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

Mam taką myśl filozoficzną w świecie perfum.
Psiknąłem na siebie klona PdM Oajana - Nusuk Fawah Midnight który jest tańszy od oryginału nawet o 10 razy. Jednak czuć w tym taniość i niby przypomina oryginał ale nie ma tego czegoś co uwodzi i pozwala powiedzieć "To moje ulubione perfumy". I myśl jest taka, że życie krótkie to czy warto oszczędzać i oszukiwać samego siebie że dostałem coś w super cenie i oszukałem system? No z drugiej wydałem grosze więc czego oczekiwałem.
źródło: 1000004570
PobierzW przypadku arabskich klonów jest to często chemozol, który przekreśla całą kompozycję :/
I tak, życie jest zbyt krótkie, by sięgać po te "słabsze" odpowiedniki.
Przed zakupem czegokolwiek co ma tańszy(niekiedy gorszy) odpowiednik zawsze zadawaj sobie pytania.
1. Czy wydanie pełnej kwoty na oryginalny produkt naruszy moją ciągłość finansową czy może jednak jestem w stanie sobie na to pozwolić bez nadwyrężania swojego budżetu?
2. Czy różnice sa na tyle zauważalne, że wole wydać więcej na pełnoprawny/lepszy
W przypadku chemicznych perfum, walniesz globala i kisisz się w tym smrodzie cały dzień. A najgorsze, że nie idzie tego zmyć.
@MavisHGC: że co? Czy Ty mówisz, że kismet deklasuje kiliana? Kiedyś w jednej z edycji perfum w ciemno na wykopie czy na hejto trafiłem na kismet angel, zjechałem go jak burą sukę i pamiętam ten smród do dziś. W ciemno, czyli nie wiedziałem podczas testu co to za zapach i ile kosztuje. Oceniłem na 2/10. Angel's share oczywiście znam i nie
Mnie bliżej do tego drugiego podejścia. I w tym przypadku mniej znaczy więcej, tj. lepiej dopłacić, sam zapach może utrzymywać się nieco krócej, ale każda nuta musi być tip-top bez żadnego zgrzytu.
@debileq18: XDD Byś widział co on kupował..
Poza tym nie wiem po co mi zapach „do bramy i się nie znamy” za tysiaka przykładowo…
No i jeszcze jedno, co ma piernik do wiatraka tak w ogóle? ( ͡º ͜ʖ͡º) Mam w kolekcji ładne i jednocześnie mocne zapachy, arabów mam 2 flakony na 20 posiadanych. Jak chcesz się bawić
Realizacja Marzeń często wymaga poświęceń i potknięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.mydealz.de/share-deal-from-app/2716877