Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +981
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

źródło: Porfel XTB
PobierzJa to bym chciał inaczej. Wziąć ETF, ale wywalić z niego te spółki, które mi się nie podobają. Bo jak widzę, że wzrosło tylko o
a "perelki" pojedyncze pozwalają ( lub nie ) pobić rynek...
@mk321: Dokładnie, stworzenie własnego ETFa i wpłata (jedna-kwota) rozbita na cały portfel akcyjny. Taki Plan inwestycyjny z XTB ale zbudowany nie z ETFów a ze spółek akcyjnych.