Aktywne Wpisy

Samariel +463
Właścicielka mieszkania mi umowę wypowiedziała, bo potrzebuje pokoju dla kogoś z rodziny. Więc dzwonie na ogłoszenie pod wynajem kawalerki i odbiera babka z biura nieruchomości, no i mi tam opowiada o mieszkaniu, a na koniec mówi że jeszcze jednorazowa opłata dla biura 400 zł.
[ja] Ale za co te 400?
[ona] za przygotowanie umowy i takie tam formalności
[ja] ale ja pani nie wynajmuje, tylko właściciel
[ona]<oburzenie> no jak mnie pan nie wynajmuje, jak ja panu
[ja] Ale za co te 400?
[ona] za przygotowanie umowy i takie tam formalności
[ja] ale ja pani nie wynajmuje, tylko właściciel
[ona]<oburzenie> no jak mnie pan nie wynajmuje, jak ja panu

Czy AI właśnie wymiata biura podróży? 🤖✈️ Rok 2026 to czas „AI Agents” – mówisz „znajdź mi hotel w Barcelonie” i gotowe! Rezerwacja zrobiona. 😱
Raport Bank of America nie pozostawia złudzeń: Booking, Airbnb i Expedia już zbroją swoje algorytmy. Kto wygra tę walkę? 🏆
A Ty? Zaufasz AI czy wolisz planować z żoną? 😂 Daj znać w komentarzu! 👇
#
Raport Bank of America nie pozostawia złudzeń: Booking, Airbnb i Expedia już zbroją swoje algorytmy. Kto wygra tę walkę? 🏆
A Ty? Zaufasz AI czy wolisz planować z żoną? 😂 Daj znać w komentarzu! 👇
#
źródło: barcelona 1
Pobierz

Nie da się pewnie przewidzieć, czy kurs Bitcoina zawsze spadnie po 15:30 czasu polskiego (czyli po otwarciu giełdy w Nowym Jorku). Bitcoin jest bardzo zmienny i reaguje na wiele czynników, nie tylko na zwykłe otwarcie sesji Wall Street.
dalej jakieś ogólniki
Krótko: Nie da się przewidzieć, czy Bitcoin spadnie dokładnie po 15:30 czasu polskiego, gdy otworzy się giełda w Nowym Jorku. Kurs BTC jest dziś bardzo zmienny i już notuje wyraźne spadki, ale reakcja po otwarciu rynku akcji nie jest gwarantowana.
Co wiemy na podstawie aktualnych danych
- Bitcoin dziś spada o ok. 6–7% według kilku źródeł rynkowych.
- Media finansowe raportują silną wyprzedaż na rynku akcji i kryptowalut, co sugeruje ogólny
Jeśli chcesz, mogę sprawdzić kalendarz makro na dzisiaj i powiedzieć, czy o 14:30–16:00 są jakieś planowane dane, które mogłyby wpłynąć na kurs Bitcoina. Czy chcesz, żebym to zrobił?
I chciał za to kasę, więc nie sprawdziłem.