Wpis z mikrobloga

✨️ Samotność po 30. Zmiana perspektywy
Bycie #przegrywpo30tce to niezły agepill jak ktoś nie przeżył nastoletniej miłości itp. Sam wiem po sobie, że przed 30 bycie singlem wydawało się fajne i cope ale potem samotność uderza ze zdwojoną siłą. Teoretycznie jest szansa, że na siłę trafi się kiedyś jakaś ale to nie będzie małolata tylko doświadczona życiem panna, która będzie chciała też doświadczonego gościa do założenia rodziny. I wiecie jaki problem? Taki #przegryw nie wyrobi w takiej relacji bo zawsze będzie marzył o przeżyciu tej nastoletniej miłości i będzie się za nim to ciągnęło. Chłop by chciał pochodzić sobie z jakąś, przeżyć nastoletnią miłość, niewinne zbliżenia, te wszystkie emocje przeżyć jak za gówniaka gdy hormony buzują a tu jakaś stara panna oczekuje dojrzałego gościa do poważnych decyzji. To nie wypali...

#zwiazki #blackpill #samotnosc #agepill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Myślę że większym problemem jest to że za nastolatka mogłeś wejść w niewinny związek, poznać siebie, swoje potrzeby, nauczyć się dbać o związek itp. a jak nie wyjdzie to po prostu zerwać. Mając 30 lat kobiety szukają stabilności na przyszłość, jak mogę ją zapewnić jak nie wiem z czym wiąże się związek, czego ja w ogóle szukam, nie wiem jaki będę w związku. Jak mam zyskać pewność siebie i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kluczową rola nastoletnich związków jest spróbowanie związków z różnymi dziewczynami, sprawdzenie co Ci się podoba, jakiej relacji szukasz itp. Po części też wybawienie się, romantyczne uniesienia, wszystkie fazy związku od delikatnych dotknięć po dziką kopulację. A te stare przedymane co najwyżej oferują Ci pocałunek 1000 kutasow i starą otyłą dupe i rozklapioche. Jak nie przeżyłeś nastoletniego związku, to skończysz ze starą, co w głowie ma do końca życia tego
  • Odpowiedz
@Anhed: no i dlatego branie starej szczególnie do 1 związku to strzał w kolano. Prawiczek powinien mieć dziewicę, kogoś z takimi samymi doświadczeniami, także powodzenia dla chłopów 30 letnich w znalezieniu takiej baby
  • Odpowiedz
@centerario: nie wymagam tego, nawet małe doświadczenie było by na plus bo ktoś mógłby to poprowadzić tak żeby zadziałało. Ale chcieć to sobie mogę, nie ma żadnej która by chciała 30 letniego p---------o przegrywa xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
profesjonalny-twórca-0: Tak samo możesz marzyć o szczęśliwym dzieciństwie, którego nie miałeś, lego na urodziny, których nie dostałeś, 5 z matematyki, gdy się nie uczyłeś, pierwszej pracy, gdy masz już 6-stą z kolei i żeby mama więcej cię przytulała w przedszkolu, ale ten czas minął i już go nie odtworzysz, a jedynie będziesz przeżywał syndrom ofiary. Otrząśnij się i zacznij żyć życiem dzisiaj, bo za 10 lat będziesz żałował, że się nie
  • Odpowiedz
Szukaj sobie dziewicy 30+, są do znalezienia. Będziecie wtedy dla siebie pierwszymi.
Również zrobiłem sobie takie założenie, jeszcze mnie żadna nie wybrała, ale trzeba mieć nadzieję.
  • Odpowiedz