Wpis z mikrobloga

Czy AI wΕ‚aΕ›nie wymiata biura podrΓ³ΕΌy? πŸ€–βœˆοΈ Rok 2026 to czas β€žAI Agents” – mΓ³wisz β€žznajdΕΊ mi hotel w Barcelonie” i gotowe! Rezerwacja zrobiona. 😱

Raport Bank of America nie pozostawia zΕ‚udzeΕ„: Booking, Airbnb i Expedia juΕΌ zbrojΔ… swoje algorytmy. Kto wygra tΔ™ walkΔ™? πŸ†

A Ty? Zaufasz AI czy wolisz planowaΔ‡ z ΕΌonΔ…? πŸ˜‚ Daj znaΔ‡ w komentarzu! πŸ‘‡

#inwestowanie #ai #podroze #booking #airbnb #expedia #sztucznainteligencja #wakacje2026 #technologia #finanse #trendy #gielda #zrozumiecfinanse
https://youtube.com/shorts/NkXkJctBVkk?si=9FYEciMeIFFTtLyQ
zrozumiec-finanse - Czy AI wΕ‚aΕ›nie wymiata biura podrΓ³ΕΌy? πŸ€–βœˆοΈ Rok 2026 to czas β€žAI A...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: barcelona 1

Pobierz
zrozumiec-finanse - Czy AI wΕ‚aΕ›nie wymiata biura podrΓ³ΕΌy? πŸ€–βœˆοΈ Rok 2026 to czas β€žAI A...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zrozumiec-finanse: Czy AI wΕ‚aΕ›nie wymiata prawidzych mireczΓ³w? πŸ€–βœˆοΈ Rok 2026 to czas β€žAI Agents” – mΓ³wisz β€žnapisz g---o wpis ai slop na wykop” i gotowe! Wpis zrobiony. 😱

Raport Bank of Vikop nie pozostawia zΕ‚udzeΕ„: Zrozumiec-finanse spamuje na wykop. Kto wygra tΔ™ walkΔ™? πŸ†

A Ty? Zaufasz AI czy wolisz mirkowaΔ‡ po staremu? πŸ˜‚ Daj znaΔ‡ w komentarzu! πŸ‘‡
  • Odpowiedz
@zrozumiec-finanse: wlasnie kończę trip po Bangkoku, wspomagany Gemini. I poza kilkoma małymi fakapami - super pomocny. Poukładał trasę tak żeby jak najmniej chodzić, polecił atrakcje w dopasowaniu do lokalizacji hotelu i nawet kilka odradził bo tourist trapy.
  • Odpowiedz
@zrozumiec-finanse: i rozumiem, ΕΌe jesteΕ› jakimΕ› mentorem? Masz nick β€žzrozumieΔ‡ finanse” i nie potrafisz samodzielnie skonstruowaΔ‡ 3 zdaΕ„, tylko generujesz wypowiedΕΊ niczym jakieΕ› tΔ™pe GraΕΌyny z Facebooka?
  • Odpowiedz
@zrozumiec-finanse: co to za bełkot xD do lotów, noclegów implementacja AI nie ma jakiegokolwiek sensu. Wymagane prompty czasowo zajmowałyby więcej niż kliknięcie podstawowych filtrów. Takie Loty Google już obsługują AI i co to w zasadzie dało? nic. Równie dobrze mógłbyś powiększyć sobie mapę lotów i wybrać co Ci pasuje w łatwiejszy i przyjemniejszy dla oka sposób.
  • Odpowiedz
@zrozumiec-finanse: to chyba za późno. To już jest pointegrowane, najlepiej chyba w trip.com a tam pół świata rezerwuje wycieczki. W getyourguide też już coś widziałem, no i klook też coś tam ogłaszał ostatnio że ma być. A i tak ludzie będą używać tego co pod ręką.
  • Odpowiedz
@marek2121: e tam. Zajebiste jest. Na bieżąco pytam co obejrzeć jak dojechać gdzie co kupić. Czy 1000 batow za portfel z płaszczki to uczciwa cena, ile powinna kosztować taryfa żeby nie czuć że przepłacam. Mówię że żona chce na zakupy a mnie bolą nogi to mi ogarnął miejscówkę gdzie jest wszystko co chciałem kupić z dobrym dojazdem z mojego hotelu.
Mam w wΔ…tku co juΕΌ obejrzalem wiΔ™c jak pytam czy
  • Odpowiedz
Raport Bank of America nie pozostawia zΕ‚udzeΕ„: Booking, Airbnb i Expedia juΕΌ zbrojΔ… swoje algorytmy. Kto wygra tΔ™ walkΔ™? πŸ†

@zrozumiec-finanse: przynajmniej jasne jest kto przegra, zwyklak, ktΓ³ry jak straci pracΔ™ na rzecz agenta AI, to pojedzie do d--y, a nie do Barcelony. TakΕΌe popyt na wszelkΔ… turystykΔ™ zaraz poleci na ryj, gdy braknie anetek z HR oraz markΓ³w z IT, jeΕΌdΕΌΔ…cych raz na kwartaΕ‚ na takie wycieczki.

Agenty AI
  • Odpowiedz
Czy AI wΕ‚aΕ›nie wymiata biura podrΓ³ΕΌy? πŸ€–βœˆοΈ Rok 2026 to czas β€žAI Agents” – mΓ³wisz β€žznajdΕΊ mi hotel w Barcelonie” i gotowe! Rezerwacja zrobiona. 😱

@zrozumiec-finanse: IMO:
Dobre dla ludzi lubiΔ…cych niespodzianki, np. takie:

Ostatnimi czasy w małej miejscowości Weldborough w Tasmanii zaczęło się pojawiać coraz więcej turystów marzących o "rajskich" kąpielach w lesie i szukających słynnych "gorących źródeł" opisywanych w internecie. Problem w tym, że takie źródła nigdy nie istniały i
  • Odpowiedz
@zrozumiec-finanse: UsuΕ„ konto πŸ„

πŸ‘‰ KorzyΕ›ci pΕ‚ynΔ…ce z usuniΔ™cia przez Ciebie konta to m.in.:

πŸ™€ Mniej ai gΓ³wna na portalu ze Ε›miesznymi papieΕΌami
  • Odpowiedz