@Calodobowy: no to widocznie nie jestem zbyt bystry bo nie rozumiem obrazka
Choć pewnie nawet jak by było po polsku to też bym nie zrozumiał bo mogę się zalozyc że chodzi o jakąś sytuacje z d--y która nie ma miejsca w realnym życiu i nie idzie się domyślić
@r5678: Chodzi o to, że jest 9 rano i tylko auta Niemca nie ma na parkingu, w domyśle pojechał do pracy, a imigranci bezrobotni (na zasiłkach) siedzą w domu. Ale dlaczego imigrantom dano tureckie imiona, to już nie wiem, bo Turcy są tutaj w k---ę pracowici xD
@PeeJay: dzięki za wyjśneinie w życiu bym na to nie wpadł. nawet nie widziałem że to na samochodach to są imiona. Jedyne co mogłem skojarzyć że 9 rano i tak wygląda parking, gdzie tylko jedna osoba pojechała, co dla mnie kompletnie nic nie znaczy bo u mnie to ludzie już o 5 rano potrafią wyjeżdżać z parkingu, o 7 młyn wręcz i są pustki gdzieś do 14-15.
źródło: HAXG6LIXUAAZBOr
PobierzBtw jakby to były arabskie imiona, nie tureckie to by było bardziej legitne
@erni13: Wyczuwam dziwną prawidłowość xD
Choć pewnie nawet jak by było po polsku to też bym nie zrozumiał bo mogę się zalozyc że chodzi o jakąś sytuacje z d--y która nie ma miejsca w realnym życiu i nie idzie się domyślić
Jedyne co mogłem skojarzyć że 9 rano i tak wygląda parking, gdzie tylko jedna osoba pojechała, co dla mnie kompletnie nic nie znaczy bo u mnie to ludzie już o 5 rano potrafią wyjeżdżać z parkingu, o 7 młyn wręcz i są pustki gdzieś do 14-15.