Wpis z mikrobloga

Kolejna porcja teorii spiskowych:

Księżna Diana dowiedziała się że w rodzinie królewskiej są zboczeńcy i chciała to upublicznić dlatego ją sprzątnęli.

Michael Jackson - staral sie chronić te dzieci, wziął pod ochronę np culkina, żeby nikt ich nie skrzywdził, na wyspe epsteina przyjechal raz ze swoją żoną i dziećmi ale jak zobacz co się tam odwala to uciekł, chcieli go wrobić w molestowanie arona Carrera, chciał wszystko upublicznic, w ostatnich dniach życia stwierdził że jest śledzony i że wie że go sprzątną

Putin ten którego znamy z czasów jeżdżenia konno bez koszulki gnije gdzieś w ziemi, w zamian za niego jest sobowtór, zaatakował Ukrainę żeby porwac stamtąd dzieci dla zboczeńców

I teraz druga wykluczającą: putin nigdy nie był tym złym (bal wampirów itd), zaatakował Ukrainę po tym jak doszło do niego ze Żeleński jest pod butem Izraela i sam sprzedaje dzieci zboczeńcom. Chciał ochronic przynajmniej część dzieci.

Biden nie żyje, a w zamian za niego jest sobowtór z maską, prawdziwy biden był zwyrodnialcem i go sprzątnęli

Rząd erdogana sprzedawał dzieci w dużych ilościach - po trzęsieniu ziemi i wojnie w Syrii bardzo dużo dzieci zaginęło

Dwie nastolatki z Zakopanego (ernestyna i Anna) też mogły trafić do epsteina

Twórca bitcoina to tak naprawdę epstein
#epstein #usa #teoriespiskowe
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zaatakował Ukrainę po tym jak doszło do niego ze Żeleński jest pod butem Izraela i sam sprzedaje dzieci zboczeńcom.

@pieknylowca: no zajebista teoria, będziemy r----------ć dzieci rakietami żeby je chronić przed zboczeńcami, jakby nie można było fsb wysłać żeby zelenskiego załatwili nowiczokiem xD
  • Odpowiedz
  • 1
no zajebista teoria, będziemy r----------ć dzieci rakietami żeby je chronić przed zboczeńcami, jakby nie można było fsb wysłać żeby zelenskiego załatwili nowiczokiem xD

@Menel-san: plan byl taki że zajmą ukraine w trzy dni. Ale potem przerodziło się to w regularna wojnę. A rakieta nie wybiera swoich ofiar w przeciwieństwie do epsteina
  • Odpowiedz
putin nigdy nie był tym złym (bal wampirów itd), zaatakował Ukrainę po tym jak doszło do niego ze Żeleński jest pod butem Izraela i sam sprzedaje dzieci zboczeńcom. Chciał ochronic przynajmniej część dzieci.

@pieknylowca: XD ja jakbym chciał "chronić dzieci" to też bym napadł na ich kraj, żeby ojcowie tychże dzieci ginęli w okopach, a matki były gwałcone przez kamczackich troglodytów z IQ 77
  • Odpowiedz
  • 0
XD ja jakbym chciał "chronić dzieci" to też bym napadł na ich kraj, żeby ojcowie tychże dzieci ginęli w okopach, a matki były gwałcone przez kamczackich troglodytów z IQ 77

@genocidegeneral: dlatego napisałem że się wyklucza
  • Odpowiedz
@pieknylowca: a jedyny gruby z tej lepszej korei nie jest p------y tylko nawala rakietami w ocean zeby powstrzymywac godzille xD

@UjogromemGoNazwali: xD
"Drugi raz w ciągu stulecia, świat odwrócił się od wielkiego austryjaka.
Tylko dlatego, że śmiał wypróbować czegoś nowego"
xD
  • Odpowiedz
@pieknylowca: ale to chytry miś z Zakopanego naprawdę jest prorokiem. Myślę, że powinieneś przestać czytać to g---o i znaleźć inne zainteresowania skoro dotarłeś do takich wpisów
  • Odpowiedz
@pieknylowca: Nie sądzę, aby jakikolwiek przywódca jakiegokolwiek państwa był poza tym układem.
Ładny był przykład z kilkoma prezydentami z Bantustanów, którzy sprzeciwili się wymuszonemu wyszczepianiu mRNA. Każdy już gryzie piach.
Albo kooperujesz, albo śpisz snem wiecznym.
To są kreatury zdolne do wszystkiego. Myślę, że dla rozumnej istoty, to co się dzieje winno być pobudką do weryfikacji na nowo wszystkiech większych wydarzeń tej epoki.
Jeśli ktoś nadal wierzy, że brudasy z
  • Odpowiedz
Putin ten którego znamy z czasów jeżdżenia konno bez koszulki gnije gdzieś w ziemi, w zamian za niego jest sobowtór, zaatakował Ukrainę żeby porwac stamtąd dzieci dla zboczeńców

I teraz druga wykluczającą: putin nigdy nie był tym złym (bal wampirów itd), zaatakował Ukrainę po tym jak doszło do niego ze Żeleński jest pod butem Izraela i sam sprzedaje dzieci zboczeńcom. Chciał ochronic przynajmniej część dzieci.

Biden nie żyje, a w zamian za
  • Odpowiedz
@pieknylowca:

cały czas myślę że jednak Iranczycy, Putin i xi jingping są poza

To przypomnij sobie czas COVIDA i wspólną narrację uzyskaną w ciągu kilku tygodni.
Pozorne walki, teatrzyk dla ubogich duchem.
Ginie zawsze "Jan", a król niekoniecznie musi się przejmować.
Obawiam się, że jak to ostatnio powiedziała pewna pani w USA: "no one is coming to save us".
  • Odpowiedz