Aktywne Wpisy

maro-grzechotnik +34
źródło: 20260302_165605
Pobierz
Weźcie tam na tagu #nieruchomosci coś zróbcie, bo wam typ uciekł i teraz zajmuje się już każdym tematem, od gospodarki, startupów i przyszłością sektora tech, po demografię i nieruchomości XD
Swoją drogą, im dłużej pojawiają mi się jego wpisy, tym bardziej rozumiem, czemu nigdy nie dorobił się mieszkania. Niestety, ciężki przypadek tzw „głupiomądrego” typa, który zna się absolutnie na wszystkim, ale „dziwnym” trafem żadnej z tych rzeczy nie jest w
Swoją drogą, im dłużej pojawiają mi się jego wpisy, tym bardziej rozumiem, czemu nigdy nie dorobił się mieszkania. Niestety, ciężki przypadek tzw „głupiomądrego” typa, który zna się absolutnie na wszystkim, ale „dziwnym” trafem żadnej z tych rzeczy nie jest w
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-2 o 13.40.31
Pobierz

Księżna Diana dowiedziała się że w rodzinie królewskiej są zboczeńcy i chciała to upublicznić dlatego ją sprzątnęli.
Michael Jackson - staral sie chronić te dzieci, wziął pod ochronę np culkina, żeby nikt ich nie skrzywdził, na wyspe epsteina przyjechal raz ze swoją żoną i dziećmi ale jak zobacz co się tam odwala to uciekł, chcieli go wrobić w molestowanie arona Carrera, chciał wszystko upublicznic, w ostatnich dniach życia stwierdził że jest śledzony i że wie że go sprzątną
Putin ten którego znamy z czasów jeżdżenia konno bez koszulki gnije gdzieś w ziemi, w zamian za niego jest sobowtór, zaatakował Ukrainę żeby porwac stamtąd dzieci dla zboczeńców
I teraz druga wykluczającą: putin nigdy nie był tym złym (bal wampirów itd), zaatakował Ukrainę po tym jak doszło do niego ze Żeleński jest pod butem Izraela i sam sprzedaje dzieci zboczeńcom. Chciał ochronic przynajmniej część dzieci.
Biden nie żyje, a w zamian za niego jest sobowtór z maską, prawdziwy biden był zwyrodnialcem i go sprzątnęli
Rząd erdogana sprzedawał dzieci w dużych ilościach - po trzęsieniu ziemi i wojnie w Syrii bardzo dużo dzieci zaginęło
Dwie nastolatki z Zakopanego (ernestyna i Anna) też mogły trafić do epsteina
Twórca bitcoina to tak naprawdę epstein
#epstein #usa #teoriespiskowe
@pieknylowca: no zajebista teoria, będziemy r----------ć dzieci rakietami żeby je chronić przed zboczeńcami, jakby nie można było fsb wysłać żeby zelenskiego załatwili nowiczokiem xD
@Menel-san: plan byl taki że zajmą ukraine w trzy dni. Ale potem przerodziło się to w regularna wojnę. A rakieta nie wybiera swoich ofiar w przeciwieństwie do epsteina
@pieknylowca: XD ja jakbym chciał "chronić dzieci" to też bym napadł na ich kraj, żeby ojcowie tychże dzieci ginęli w okopach, a matki były gwałcone przez kamczackich troglodytów z IQ 77
@genocidegeneral: dlatego napisałem że się wyklucza
@UjogromemGoNazwali: xD
"Drugi raz w ciągu stulecia, świat odwrócił się od wielkiego austryjaka.
Tylko dlatego, że śmiał wypróbować czegoś nowego"
xD
Ładny był przykład z kilkoma prezydentami z Bantustanów, którzy sprzeciwili się wymuszonemu wyszczepianiu mRNA. Każdy już gryzie piach.
Albo kooperujesz, albo śpisz snem wiecznym.
To są kreatury zdolne do wszystkiego. Myślę, że dla rozumnej istoty, to co się dzieje winno być pobudką do weryfikacji na nowo wszystkiech większych wydarzeń tej epoki.
Jeśli ktoś nadal wierzy, że brudasy z
@KawaSieNadawa: ja zawsze twierdziłem że to był inside job
@KawaSieNadawa: cały czas myślę że jednak Iranczycy, Putin i xi jingping są poza
To przypomnij sobie czas COVIDA i wspólną narrację uzyskaną w ciągu kilku tygodni.
Pozorne walki, teatrzyk dla ubogich duchem.
Ginie zawsze "Jan", a król niekoniecznie musi się przejmować.
Obawiam się, że jak to ostatnio powiedziała pewna pani w USA: "no one is coming to save us".