Wpis z mikrobloga

Myślałem że to nagranie to była idealna intryga grande, ale chyba dał się zrobić i nagranie było realne, jakby chciał ich d-----c to odpowiedź była by na świeżo gdy temat był jeszcze głośny, minęło trochę czasu, te spele jadą mu pod blok i nadal cisza
#grandeconnection
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krzysio_misio12: ja rozumiem robienie sobie beczki z bonusa, bo to śmieszne co on wyprawia, ale żeby tak bezgranicznie jakoś tego grande wielbić to też nie rozumiem absolutnie, bo tam od początku te kwestie finansowe to tam dziwne są bardzo, do dzisiaj ma na patronajcie napisane, że te pieniądze to on charytatywnie będzie przekazywał, no ja nigdy nie widziałem takiego czegoś, ale ja tylko jutuba śledzę, te programy psychologiczne czy inne
  • Odpowiedz
Myślałem że to nagranie to była idealna intryga grande, ale chyba dał się zrobić i nagranie było realne, jakby chciał ich d-----c to odpowiedź była by na świeżo gdy temat był jeszcze głośny, minęło trochę czasu, te spele jadą mu pod blok i nadal cisza

@Krzysio_misio12: Na wstępie napiszę żeby później nie było, absolutnie nikogo nie bronię. Co miał zrobić niby ten Grande, otworzyć okno i zacząć do nich strzelać?
  • Odpowiedz
@Cztero0404: ja nie mówię że miał do nich zejść czy się n---------ć
Po prostu grande twierdzi że to nie on i niedługo wszystko się wyjaśni i ich ośmieszy, więc jak by to była jakaś jego intryga, to film z p------------m już by się pojawił a nie tyle zwlekał
  • Odpowiedz
@Hissis: @Krzysio_misio12 @maciej-kozlowskii Kij wie czy Grande wypuści filmik, może być tak, że akcja go przerosła i się wycofa i elo. Jeśli tak - to wycofanie się w ciszy byłoby chyba najlepsze co może zrobić - jeśli miałby się kompromitować.

Z drugiej strony - jeśli ma "haki" i "argumenty" żeby udowodnić swoją racę - to po prostu też bym na jego miejscu przesiedział w ciszy dłuższy czas i
  • Odpowiedz
@Substytut: Ja to nie wiem co on miałby wyjaśniać nawet, bo to czy on poszedł na współpracę z policją, czy nie poszedł to w zasadzie mnie na przykład nie interesuje kompletnie i nie uważam, aby to miało jakiekolwiek znaczenie w konkteście filmików co dodaje na internet xD
A jak faktycznie on tam z policją współpracuje i dobre ma kontakty, no to też pewnie zgłosi chociażby stalking, bo tam Bonus jego
  • Odpowiedz
@Hissis: No generalnie próba zdyskredytowania Grande w postaci "60 60 sypał" - jest słaba. Z tego powodu, że Grande nie gloryfikuje środowiska przestępczego, nie robi za mega gita twardziela. Więc defacto póki się nie pokaże papierów, gdzie Grande w ohydny sposób zachowałby się wobec jakiś osób (powiedzmy, nie wiem, że obciążył niewinną osobę, aby się wybielić) - to jak można go w taki sposób zdyskredytować, że poszedł na współpracę xD.
  • Odpowiedz