Aktywne Wpisy

curiousboi +15
Jaka jest szansa wgniecenia tak zasilacza? Wysłałem babce za 75zl pic rel, dotarł we wtorek a ona w środę pisze że jest uszkodzony xD
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lord-nihilus +30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wlasnie sobie wlazlem na /r/epstein na reddicie, sprawdzam jakis mega upvotowany wpis, kilka tysiecy upow, ponad tysiac odpowiedzi.
co w srodku? cale rozpracowanie kodu epsteina i jego swity. chlop sie doszukal, ze 'chicken parmesan' to oczywiscie kod na jakies pedo rzeczy.
reszta odrazu podlapala i doszli, ze homemade to amatorki, z restauracji to jakies bardziej 'profesjonalnie', a godzina odbioru 12:15 to wiek 12-15 lat.
no i szury tak sie klepia nawzajem, gratuluja sobie sprytu, a tu przyszedl jakis niszczyciel dobrej zabawy i wrzucil, ze faktycznie zamawiali to danie z konkretnych restauracji, sa rachunki, potwierdzenia zamowien online z Postmates i najpewniej Jeffrey zwyczajnie byl fanem tego dania.
na wykopie tez widze zaczynaja sie takie jednostki pojawiac, mieszaja faktyczne media/maile z fejurami, czy jakimis domniemaniami z facebooka, czy instagrama, czesc sobie dopowiadaja i urojenia mieszaja im sie z rzeczywistoscia.
#epstein
przeciez zobaczcie to chociazby - https://www.reddit.com/r/Epstein/comments/1qtyb43/epstein_and_maxwell_buried_2_girls_strangled_to/
a w srodku mail od jakiego scammera, ktory chcial wyzulic 1 BTC xD
źródło: schizo-twitch
Pobierz