Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
@przehajpowanaekspozycja: normalne sztywne chłopaki xDD Charakterne środowisko uliczne xD Nic pod publikę, po cichutku sprawy załatwiane xDDDDD Bardzo fajny materiał, mnie rozbawił mocno z fartem
@przehajpowanaekspozycja: @KanJaweuDieZweite @keep_it_real @Hissis @Eftef IMO znam rzeczywistość "kryminalną" w sumie z dwóch stron - to znaczy, swój "rodowód" mam w takim patologicznym środowisku, dużo przestępców, charakternych, git ziomków. Z drugiej strony - miałem epizod - pracowałem w sądownictwie xD przy sprawach karnych.
Generalnie powiem tak. Cała ta kultura "prawnilniaków" nie ma dzisiaj racji bytu - z prostego powodu - jeszcze w latach 90 to może była
@przehajpowanaekspozycja: on ma taki fanbase, że gdyby zaczął srać pod siebie na deptaku w centrum miasta oni biliby się o najbardziej widoczne miejsce nagrywając jak srają dla bonusika. Pdw pdk bgc hwdp elo
on ma taki fanbase, że gdyby zaczął srać pod siebie na deptaku w centrum miasta oni biliby się o najbardziej widoczne miejsce nagrywając jak srają dla bonusika. Pdw pdk bgc hwdp elo
@Ketrab77: Może inaczej, moim zdaniem przede wszystkim trzeba bardzo mocno rozgraniczyć pewne rzeczy. Bo czym innym jest to co robi teraz Bonus obecnie chociaż pewne rzeczy takie jak to, że trzyma się z Matą jestem w stanie zrozumieć
@przehajpowanaekspozycja: k---a jak ja się boję subkultury prawilniaków i co im kolejnego odpali eleganckim chłopakom elokwentnym pomiędzy jednym wyrokiem a drugiem
k---a jak ja się boję subkultury prawilniaków i co im kolejnego odpali eleganckim chłopakom elokwentnym pomiędzy jednym wyrokiem a drugiem
@interpenetrate: Nie ma czegoś takiego jak ''subkultura prawilniaków'' to są co najwyżej zwykłe sebixy które ewoluowały jak pokemony. Bonus RPK to jeszcze pół biedy i ci prawilni raperzy dużo gorszą rzeczy przynajmniej moim zdaniem obecnie dla dzieciaków na przykład są te wszystkie Denisy Załęckie itp albo osiedlowa patusiarnia od ktorych
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Nic pod publikę, po cichutku sprawy załatwiane xDDDDD
Bardzo fajny materiał, mnie rozbawił mocno
z fartem
Generalnie powiem tak. Cała ta kultura "prawnilniaków" nie ma dzisiaj racji bytu - z prostego powodu - jeszcze w latach 90 to może była
@Ketrab77: Może inaczej, moim zdaniem przede wszystkim trzeba bardzo mocno rozgraniczyć pewne rzeczy. Bo czym innym jest to co robi teraz Bonus obecnie chociaż pewne rzeczy takie jak to, że trzyma się z Matą jestem w stanie zrozumieć
@interpenetrate: Nie ma czegoś takiego jak ''subkultura prawilniaków'' to są co najwyżej zwykłe sebixy które ewoluowały jak pokemony. Bonus RPK to jeszcze pół biedy i ci prawilni raperzy dużo gorszą rzeczy przynajmniej moim zdaniem obecnie dla dzieciaków na przykład są te wszystkie Denisy Załęckie itp albo osiedlowa patusiarnia od ktorych
@Substytut: Za lasagne daję im pieczątkę prawilności.
źródło: Screenshot 2026-02-05 at 23-20-00 Bonus RPK - WYCIECZKA DO GRANDE - YouTube
Pobierz