Wpis z mikrobloga

Ambasadorzy Zen mogą dziś zobaczyć w aplikacji oferty na elektronikę w okazyjnych cenach. Oferty podzielone są na 8 kategorii.
W kafelku jest widoczny rabat od ceny wyjściowej, a po kliknięciu porównanie cen z innymi sklepami. Dodatkowo kupując u partnera Zen otrzymuje się natychmiastowy cashback na konto np. 4% na Amazon (niezależnie od kategorii). Obniżki sięgają kilkudziesięciu procent.

Oto ofert. Linki prowadzą do screenów:
Telefony i smartfony
Wearables
Peryferia komputerowe
Słuchawki
Ekspresy do kawy
Multicookery
Żelazka
Klocki

Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do Zen, napisz dam kod na 150 dni darmowego planu Pro, prezent na start, poradnik i link do naszego cummunity na discordzie.

#zen #promocje #cashback
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@perendev: niestety nie, natomiast jeśli zakładałeś bez polecenia i nie otrzymałeś jeszcze od nikogo kamyczka w prezencie to mogę Ci wysłać 2 EUR na pokrycie jednego miesiąca :)

Amazon mają faktycznie wszyscy i jest on ważny na każdą kategorię. Kupiłem już szczoteczkę elektryczną, a dziś żelazko:) wszystko z 4% cashbackiem
  • Odpowiedz
ja siedze w gold za 4zł przez co na wyższy plan niema dla mnie sensu ponieważ ja
mam specyficzny budżet domowy który się opiera na niskich dochodach i znikomych wydatkach co pozwoli oszczędzić 1/3 dochodu zen zakładałem w czasie pandemi na
hasło 321 crypo gdzie zen dopiero raczkowało i bodajże miało tylko 2 plany free i płatny i nie było żadnych kamieni i innych wynalazków to była prosta apka jako kantor i
  • Odpowiedz
  • 0
@perendev: to uczciwie napiszę, że to nie będzie się opłacało. Natomiast zabawa w zbieranie odłamków, z których robi się kamyki jest prosta i sprowadza się do jednej podstawowej rzeczy: płacenia kartą Zen.

Płacisz, zbierasz odłamki i robisz z nich kamienie. Losujesz ich wartość i używasz na transakcji z historii, otrzymujesz zwrot kasy o wartości równej wylosowanemu kamieniowi.

Na przykład taki
Czochrany - @perendev: to uczciwie napiszę, że to nie będzie się opłacało. Natomiast ...

źródło: 1000032259

Pobierz
  • Odpowiedz
uwierz mi w moim przypadku się nie sprawdzi jak bym ci wysłał roczny wyciąg bankowy to byś się za głowe złapał że jest możliwe życie na tak niskim poziomie nie będe opisywał mojego budżetu domowego ponieważ nie wszyskto nadaje sie na publikacje na forum
  • Odpowiedz
@Czochrany: Jak tam prowadzenie discorada? Opłaca Ci się to za ilość osób które masz z polecenia? Losuje Ci większe kamyki niż 5Euro za poleconą osobę czy pracujesz dla ZEN? W ogóle nie ma jakiejś kwoty od której trzeba zacząć rozliczać te bonusy z US?

Ja oferowałem 20euro dla pierwszej osoby w miesiącu kiedyś i 15euro dla każdej kolejnej i miałem średnio jedną osobę chętną na miesiąc.

Teraz oferuję 12 euro
  • Odpowiedz
  • 0
@korin_: mi opłaca się Zen niezależnie od liczby zaproszonych osób. Ogarnąłem w najbliższej rodzinie wszystkie płatności za rachunki i abonamenty, tak abym mógł je płacić Zenem. Z miesięcznych wydatków mam lepsze zwroty niż z banków (np. w Velo jest limit 50 zł).
Mam 45 zaproszonych osób. Aczkolwiek odłamki wdzięczności zbieram od 80 osób. Co dwa dni losuję sobie kamyk Radości od 2 do 7 EUR. Przyjemna sprawa :)

Obecnie trudno jest zaprosić
  • Odpowiedz