Wpis z mikrobloga

Najnowszy sondaż wyborczy - KO ma prawie 10 procent przewagi nad PiS.
Koalicja Obywatelska - 31,4 procent Prawo i Sprawiedliwość - 23,3 procent Konfederacja - 12,6 procent Konfederacja Korony Polskiej - 9 procent Lewica - 8,1 procent PSL - 5,4 procent Razem - 3,6 procent Polska 2050 - 1,7 procent Niezdecydowani - 4,9 procent

#polityka #wybory #sejm #ciekawostki #wydarzenia #sondaz
radzioso532 - Najnowszy sondaż wyborczy - KO ma prawie 10 procent przewagi nad PiS. 
...

źródło: OE7k9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy82ZjljOGZiODU1ZDkzZjQ2ODNmOTBiODA4MzU2NWVjNC5qcGeSlQNiOs0Gbs0DnpMFzQYYzQNu3gACoTAHoTEE

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polakmaly85: KSEF po pierwsze dotyczy wąskiej grupy społecznej i to nawet nie samych przedsiębiorców, ale księgowych ¯\(ツ)/¯
Po drugie był wprowadzany za PiS, a tylko dzięki Tuskowi do końca roku nie będzie konsekwencji za pomyłki.
  • Odpowiedz
@mexxl: Księgowych nie bardzo tylko stricte firm i działów sprzedaży i kontrolingu. To, że to PiS wprowadzał (+ derogację od KE uzyskał) to wiadomo. Bardziej myślę, że tu będzie przepływ elektoratu do konfy.
  • Odpowiedz
@Polakmaly85: Tak, bo problemy z KSEF, które dotyczą mniej niż procenta społeczeństwa (obecnie to tylko giganty muszą się dostosować), tyle zmienią XD Możemy spodziewać się 10% u KO, bo Halinka, która nigdy w życiu nie słyszała o tym systemie, zmieni preferencje wyborcze.
  • Odpowiedz
@James0n: Jak sobie podliczysz liczbę JDG (Praktycznie każdy już dostał od orange/Play fakturę przez KSEF) + osoby majace styczność zawodową z fakturami to ci wyjdzie więcej niż 1%.

Przy czym mam nadzieję, że ty masz rację a nie ja :P
  • Odpowiedz