Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WiecznySingielprzed30: w międzyczasie muslimy mają to w dupie, albo coś takiego jest dla nich po prostu nie do wyobrażenia.

Zastanawiam się czy zachodnia lewica celowo czyści drogę muzułmanom i czy spodziewają się za to jakiejś nagrody po ich zwycięstwie.

• Odpowiedz
@Winter_Scorpion: Przecież np. w Polsce wymusza, tylko trochę inaczej niż myślisz. Jest pojęcie rozkładu pożycia małżeńskiego, a jednym z elementów tego pożycia jest więź fizyczna, czyli intymność, czyli w dużej mierze bzikanie. ¯\(ツ)/¯

art. 23 kro:

Małżonkowie mają równe prawa i obowiązki w małżeństwie. Są obowiązani do wspólnego pożycia, do wzajemnej pomocy i wierności oraz do współdziałania dla dobra rodziny, którą przez swój związek założyli.
  • Odpowiedz
będzie wprowadzony obwiązek brania samotnych matek

@centerario: obowiązek tak długo jest obowiązkiem jak długo można go w ogóle wyegzekwować. Mocno przeceniasz siłę państwa, szczególnie za kilkanaście lat.
  • Odpowiedz
w międzyczasie muslimy mają to w dupie, albo coś takiego jest dla nich po prostu nie do wyobrażenia.

Zastanawiam się czy zachodnia lewica celowo czyści drogę muzułmanom i czy spodziewają się za to jakiejś nagrody po ich zwycięstwie.

ja wiem co dostaną i mają tam zastosowanie małe kawałki skał

@gorobei: Ostatnio modne jest wspominanie 2016 roku, a czytając to aż sprawdziłem datę czy przypadkiem nie mamy 2016 XD
  • Odpowiedz
@gorobei: Zastanawiam się czy zachodnia lewica celowo czyści drogę muzułmanom i czy spodziewają się za to jakiejś nagrody po ich zwycięstwie.

A co tu sie zastanawiać? Tutaj spora część wykopków czerpie informacje z komentarzy i uważają, ze to prawda, mimo tego ze na wiele tematów jest odpowiedź, tylko trzeba wklepać fraze w google i cos przeczytać. Tak samo jest wszędzie, banda proznych jełopow czyta komentarze, nie weryfikuje i tworzy własną
  • Odpowiedz